OnePlus 6 İçin Android P Beta Sürümü Yayında - Haberler - indir.com

OnePlus 6 İçin Android P Beta Sürümü Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 15:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Amiral gemisi katili olan OnePlus cephesinden geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6 tanıtılmış ve üst seviye özellikler ile dikkat çekmişti. Şirket tarafından yapılan duyuru ile modelin Android P işletim sistemine erişeceği ifade edilmişti. Öyle de oldu ve OnePlus tarafından beta sürüm Android P'nin ROM versiyonu kullanıcılara sunuldu. Modelin özelliklerini hatırlarsak cihaz 6.3 inç ekran büyüklüğü ile beraber Snapdragon 845 işlemcisine sahip durumda.

Güçlü bir işlemci ile beraber 6-8 GB RAM ve 64-128 GB depolamalı versiyonu bulunan OnePlus 6'da 16 ve 20 megapiksellik çift arka kamera yapısı bulunuyor. 22 Mayıs'ta satışa sunulacak olan modeli alan kullanıcılar Android P işletim sistemi deneyimini yaşayabilmek için OnePlus'un yayınlamış olduğu ROM'u indirim yükleyebilirler. Ancak cihazın 4G ile kaliteli ses görüşmesi yapılması sağlanan VoLTE ve yüz kilit özelliği bu ROM ile beraber henüz çalışmıyor.

Androdi P Beta sürümü olduğu için bu tarz eksikliklerin oldukça normal olduğunu söyleyebiliriz. Yakın zamanda ise gerekli testler sonrasında Android P Beta'dan çıkıp tam sürüm olarak tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ