OnePlus 5'in Yeni Renk Seçeneği Açıklandı - Haberler - indir.com

OnePlus 5'in Yeni Renk Seçeneği Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-11 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Haziran ayı ile beraber piyasaya giriş yaparak dikkatleri üzerine toplayan akıllı telefon modeli olan OnePlus 5 için yeni gelişmeler mevcut. Sunduğu üst seviye özelliklerin yanı sıra uygun fiyatı ile dikkatleri çeken OnePlus 5 cihazının farklı bir renk seçeneğinin çıkacağı belli oldu. Yeni renk seçeneği öncesinde cihazı hatırlayacak olursak, model tasarım noktasında iPhone 7 Plus serisi ile benzerliğiyle gündeme gelmişti. 5.5 inç büyüklüğe sahip ekran ile gelen cihazda Gorilla Glass 5 bulunuyordu ve bu kaplama ile cihaz çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı yapısı ile geliyor.

Cihazın hali hazırda iki farklı renk seçeneği bulunuyordu. Bunlar gri ve siyahtı. Gri renkli modelde 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama bulurken, gece siyahı olarak adlandırılan modelde ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama bulunuyor.Bu noktada siyah model daha güçlü bir amiral gemisi cihazı diyebiliriz. Bu güçlü teknik detaylar ile öne çıkan OnePlus 5 modelinin yeni bir renk seçeneği konusu ise geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Ancak şimdi bu rengin resmi olarak altın sarısı olacağı açıklandı ve netleşti diyebiliriz.

Cihazda altın sarısı tonları hakim olacak ve ön yüzeyde ise beyaz tonlamaları bulunacak. Fakat teknik özellikler noktasında altın renkli versiyonda bazı değişikler bulunuyor. OnePlus 5 altın sarısı renginde tıpkı gri modelde olduğu gibi 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama gibi özellikler kullanmış durumda. Bu yeni renk seçeneğinin kullanıcılar tarafından beğeni kazanması bekleniyor.





PAYLAŞ