OnePlus 5 Performans Puanları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 5 Performans Puanları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-11 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Her yıl piyasaya giren akıllı telefon modelleri ile köklü firmalara rakip olan Çinli şirket OnePlus, yakın zamanda bir diğer güçlü amiral gemisi modelini kullanıcılara sunacak. Bir süredir sızıntıları devam eden bu akıllı telefon modeli benchmark puanlarında ortaya çıktı. Gözüken Geekbench skorları ile OnePlus 5 akıllı telefon modeli piyasanın zirve konumunda bulunan Galaxy S8'e ciddi bir rakip olarak gözüküyor. Güvenilir bazı kaynaklardan birisi olarak görülen GSM Arena tarafından OnePlus 5'e ait olduğu iddia edilen Geekbench puanları paylaşıldı.

OnePlus 5 modeli tekli çekirdek performans sonuçlarında 1963 puan, çok çekirdek performans sonuçlarında ise 6687 puan elde etmeyi başardı. Bu sonuçlar ile beraber Samsung'un yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S8 modeline en yakın sonuçların OnePlus 5 tarafından ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Galaxy S8 tarafında ise puanlar tek çekirdek performans tarafında 1978 olurken, çoklu çekirdek performansında ise 6375 puan olduğunu görüyoruz. Tek çekirdek tarafından Galaxy S8 modeli, çoklu çekirdek tarafında ise OnePlus 5 modelinin daha performanslı modeller olduğunu söyleyebiliriz.

Bu noktada OnePlus 5 modelinin Galaxy S8'e göre avantajlı olduğu bir nokta daha fiyat kategorisi oluyor. Satış rakamları ile OnePlus pek gündeme gelmese bile, uygun fiyatı ile üst seviye teknoloji donanımı sunan oldukça başarılı modelleri piyasaya sürüyor diyebiliriz. Bütçe zorlamadan üst seviye teknik detaylara sahip olmak isteyen kullanıcılar OnePlus şirketine ait bu serilerdeki akıllı telefonlardan birisini tercih edebilir. OnePlus 5 modelinde ise 5.5 inçlik QHD bir ekran olması beklenirken, Snapdragon 835 işlemcisinin yanı sıra 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolamalar ile öne çıkıyor. 3000 mAh pile sahip olması beklenen modelin önümüzdeki zamanlardan resmi olarak tanıtılması bekleniyor.





PAYLAŞ