OnePlus 5 Önümüzdeki Yaz Geliyor - Haberler - indir.com

OnePlus 5 Önümüzdeki Yaz Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticilerinin önde gelen markalarından birisi olan OnePlus, markası yakın zamanda yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Şirket tarafından bir süredir beklenen yeni amiral gemisi modelinin OnePlus 4 olması bekleniyordu. Fakat OnePlus 3'den sonra 4 rakamının Çin'de uğursuz olduğu inanıldığından ötürü model OnePlus 5 adı ile geleceği belirtilmişti. OnePlus tarafından ortaya çıkan yeni bilgiler ise telefonun adını ve muhtemel olarak çıkış tarihini belirtiyor. Çinli üretici OnePlus, yeni amiral gemisi modeli OnePlus 5 cihazını önümüzdeki yaz mevsimi ile beraber tanıtabilir.

Cihazın adı daha önce beklendiği gibi OnePlus 5 olacak ve OnePlus 3 sonrasında piyasada devam niteliğinde yeni amiral gemisi OnePlus 5'i göreceğiz. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre 4 rakamının uğursuzluğundan ötürü isimlendirme OnePlus 5 olarak seçilmiş değil. Öyle ki birçok OnePlus çalışanının hayranı olduğu eski NBA oyuncusu olan Robert Horry'nin forma numarası 5 olduğundan ötürü yeni amiral gemisinin isim seçimi OnePlus 5'den yana kullanılmış durumda. Ayrıca şirket genel merkezinde Horry'nin iki tablosunun olmasıda buna bir gerekçe diyebiliriz.

OnePlus'ın yeni modelinin muhtemel çıkış tarihi belli olmaya başlarken, cihazın teknik detayı hakkında da bazı bilgiler bulunuyor. Ağustos yada Eylül aylarında gelmesi olası gözüken cihazda 5.5 inç büyüklüğünde QHD bir ekran olması bekleniyor. Diğer yandan 4000 mAh pil kapasitesi ve RAM noktasında 4 GB olması beklenen model için şuan söyleyebileceklerimiz bu kadar. Ayrıca çift lense sahip arka kameranın da model ile beraber kullanılması söyleniyor. Bakalım cihaz beklenildiği gibi üst seviye teknik detayları ile mi gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ