OnePlus 5 Görseli Sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus 5 Görseli Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 11:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2017 Yılı itibariyle Samsung ve LG gibi markaların yeni amiral gemisi serisi akıllı telefon modellerini gördük. Şimdi ise yılın merakla beklenen cihazları arasında bulunan OnePlus 5 modeli hakkında sızıntılar artmaya başladı. Son zamanlarda bu akıllı telefona dair sızıntılar ve dedikodulara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Cihazın görsellerine dair şu zamana kadar bazı taslak çizimleri sızdırılsada şimdi ortaya çıkan iki fotoğrafa göre OnePlus'un yeni modeli hakkında bazı fikirler kafalarda canlanmaya başlıyor. Ayrıca sızan fotoğraflar ile beraber daha önce ortaya çıkan bazı sızıntılarda örtüşmüş oluyor.

Priceraja kaynaklı site üzerinden yayınlanan görseller ile cihazın daha önceki sızıntılarda da gördüğümüz çift arka kamera iddiaları doğrulanmış oluyor. Diğer yandan arka yüzeye baktığımızda ise daha önce sızdırılan taslaklar ile benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Flaşın farklı bir noktada konumlandığı OnePlus 5 modelinin OnePlus T3'den farklı olarak anten şeridine yer verilmeyen bir arka yüzey görüyoruz. Ayrıca arka yüzeyin tam orta konumuna OnePlus logosunun yerleştirildiğini görüyoruz. Ayrıca ortaya çıkanlara göre OnePlus T3'den farklı olacak bir nokta ise kulaklık jakının olmadığını görüyoruz.

Alt kısımda yer alan 3.5 mm'lık kulaklık jakı yeni amiral gemisi ile kaldırılmışa görüyoruz. Ancak ihtimaller doğrultusunda bu jak bölümünün telefonun üst yüzeyine taşınabileceğide düşünülüyor. Bu noktada kulaklık jak bölümünün ikinci hoparlör ızgara kısmında olduğu gözüyor. Ayrıca görseller üzerinden konuşacak olursak USB-C girişi ise hoparlör ızgaralarının tam orta konumunda bulunuyor. Yeni hoparlör ızgaralarının ise ses kalitesinde artış sağlaması bekleniyor. Bu görseller henüz sızıntı olduğundan ötürü cihaz hakkında net şeyler söylemek doğru olmayacaktır.

Önümüzdeki tarihte tanıtılacak olan OnePlus 5 hakkında en net bilgilere sahip olacağız.





PAYLAŞ