OnePlus 5 Cihaz Sorun ve Çözümleri - Haberler - indir.com

OnePlus 5 Cihaz Sorun ve Çözümleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-10 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Android ve iOS cihaz üreticileri her ne kadar kullanıcılarını aksatmadan gerekli güncellemeleri sunsalar bile zaman zaman çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalınabilmektedirler. Bu noktada çeşitli yazılımsal sorunlar ve bazı arayüzdeki sorunlar meydana gelmektedir. Bizde sizlere bu içeriğimizde OnePlus 5 cihazlarında Android Oreo sürümü ile beraber yaşanan bazı hataların çözümlerine bakacağız.

OnePlus 5 Android Oreo Sorun ve Çözümleri

Donma Sorunu

OnePlus 5 kullanıcıların bazı zamanlar yaşadığı bu sorunda uygulama aralarında geçiş yaparken yada yeni bir uygulama açarken donma sorunu yaşıyorlar. Bu noktada cihazınızı iki defa yeniden başlatma işlemini deneyebilirsiniz.

Telefon Açılmama Sorunu

Bootloop olarak adlandırılan bu sorun bir zamanlar LG G3 serisinde görülmüştü. Oreo güncellemesi ile OnePlus 5 cihazlarında da ortaya çıkan bu sorunda telefon kapatıldığında tekrar açılmıyor. Yada otomatik bir şekilde açılıp kapanan cihazın çözüm noktasında ise gerekli yedeklemeleri yaptıktan sonra fabrika ayarlarına döndürmekle oluyor.

Pil Performansı

Pil ömrü yetersiz giden kullanıcılar için Android ekosisteminde pil performansını arttırabilmeniz için yaptığınız işlemleri OnePlus 5 cihazınızda deneyebilirsiniz.

Yüz Tanıma Sorunu

OnePlus 5 Oreo güncellemesi ile beraber yüz tanıma kilidi cihazdan kaldırıldı. Şirketin ise güvenlik noktasında böyle bir önlem aldığı düşünülüyor.

Diğer Problemler

Yeni yazılım güncellemesi ile beraber artık Chrome internet tarayıcısında Picture in Picture modu aktif olmayacak. Oreo Beta sürümünde ortaya çıkan bu sorunun şuan için herhangi bir çözümü bulunmuyor.





PAYLAŞ