Önemli bir kaynak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı - Haberler - indir.com

Önemli bir kaynak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-22 17:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sony’nin önümüzdeki dönemde tanıtacağı olan PlayStation 5 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise önemli bir kaynak tarafından dikkat çeken bir iddia ortaya sunuldu. The Last of Us Part 2’nin çıkış tarihini sızdıran kaynak şimdi ise PlayStation 5 için çıkış tarihi ve fiyat bilgisi paylaştı. Japon teknoloji devi Sony’nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalar ile beraber PlayStation 5’in resmi çıkış tarihi kısmen açıklanmıştı. Buna göre şirket konsolunun çıkış tarihini net olarak söylemezken, 2020 yılının sonu olarak işaret etmişti. Bu tarihe göre ise yaklaşık henüz bir yıl sonra Sony’nin yeni oyun konsolunu görebileceğiz.

PlayStation 5 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

PlayStation Assist nedir? PS5'e yapay zeka desteği mi verecek?PlayStation Assist nedir? PS5'e yapay zeka desteği mi verecek?

Yeni oyun konsolu hakkında henüz bilgi ve detay çok az iken, sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sony cephesinden bugüne kadar PlayStation 5 oyun konsolu hakkında yapılan açıklamalar ve verilen bilgiler henüz oyuncuları ve bekleyenleri tam olarak tatmin etmiş değil. Ancak şimdi dikkat çeken bir kaynak tarafından PlayStation 5 hakkında önemli iki sızıntı açıklandı. Söz konusu kaynak bir dönem The Last of Part 2’nin çıkış tarihini de önceden bildirmişti. Bu noktada oyunseverleri heyecanlandıran bu kaynağa göre PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Kaynak tarafından yapılan iddialara göre PlayStation 5 modeli 20 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürülecek ve fiyatı ise 499 dolar olacak. Bu tahminin tutarlı rakamlar olduğu gözüküyor. Bu noktada Türkiye fiyatı tahmini olarak ise 2800 TL + vergiler olarak söyleyebiliriz.


PS5 işlemcisi beklentileri tavan yaptırdıPS5 işlemcisi beklentileri tavan yaptırdı

PAYLAŞ