OneDrive İçin Hayat Kurtaran Yeni Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

OneDrive İçin Hayat Kurtaran Yeni Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-15 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft'un popüler bulut depolama servisi olan OneDrive için kullanıcıların bir süredir beklediği yeni bir özelik geliyor. Artık OneDrive ile dosya geri yükleme özelliğini kullanabileceksiniz. Bulut depolama servisinde yönetici görevinde yer alan Stephen L.Rose tarafından SPSSD etkinliği kapsamında yapılan sunumda OneDrive'ın yeni özellikleri yayınlandı. Gelecek olan bu özelliklerin kurumsal mı yada tüm kullanıcılara mı olacağı henüz belli olmuş değil. Ayrıca dosya geri yükleme özelliğinin hasar gören dosya yada önceki sürüm dosyaları için oldukça işlevsel olması bekleniyor.

OneDrive'ın bu yeni dosya geri yükleme özelliğini dilediğiniz sürümde kullanabileceksiniz. Hassas verilerin çevrim içi bir şekilde depolanması sağlanan bu platformda gerçekleşen veri kayıpların önüne geçilmesi hedefleniyor. Ayrıca fidye yazılım saldırıları için ekstra koruma sağlamasıda bekleniyor. Microsoft'un OneDrive'a bu özelliğin bu ay sonunda sunulması bekleniyor.

Bulut depolama sistemlerini yoğun birşekilde kullanan kullanıcıların bu gibi güvenlik ve veri kaybı noktasında önlem alınan özelliğin oldukça işe yaraması bekleniyor. Bakalım bu dosya geri yükleme sisteminin çalışma sistemi nasıl gerçekleşecek göreceğiz.





PAYLAŞ