OneDrive İçin Devasa Güncelleme Duyuruldu - Haberler - indir.com

OneDrive İçin Devasa Güncelleme Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 11:30:31
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un başarılı bulut depolama sistemi olan OneDrive uygulaması bugün yapılan açıklama ile hem iOS hemde Android işletim sistemleri için baştan aşağı yenilenecek. Şirket bu noktada kullanıcılara yepyeni bir deneyim sözü veriyor ve birçok işlevsel özelliklerin güncelleme ile gelmesi bekleniyor. Mobil platformlarda tercih edilen popüler bulut depolama uygulamasından birisi olan OneDrive'ın güncelleme ile yeniliklerin yanı sıra yeni bir tasarım ve arayüze kavuşması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda parça parça şeklinde yayımlanacak olan güncellemeler sonucunda uygulama yeni bir görünüme sahip olacak.

Yenilenmiş olan tasarım daha işlevsel bir kullanım deneyimi sunabilecek ve hem Android hem de iOS plstformlarında kullanıcılar daha rahat ve geniş bir kullanım alanına sahip olacaklar. Bulut depolama sistemine aktarılan dosyalar artık daha kolay bir şekilde sistem içerisinde bulunabilecek. Tasarımsal değişikliklerin yanı sıra Microsoft, uygulamaya ön izleme desteğide getiriyor. Artık dosyaları tek tek açmak yerine önizleme seçeneği ile hızlı bir şekilde içeriği görebileceksiniz. Önizleme format destekleri arasında ise PSD, PDF, Illustrator, RAW, 3D ve DICOM gibi dosya formatları yer alıyor.

Microsoft tarafından OneDrive güncelleme tarihi net bir şekilde belirtilmiş olmasada, 2018 yılına giriş yapmadan uygulama güncellemelerinin hem Android cephesine hemde iOS platformlarına sunulması ve yeni tasarıma geçilmesi bekleniyor. Şirket mobil tarafa yaptığı bu yenilikler sonrasında masaüstü sürümde böyle bir tasarım ve sistemsel değişime gidecek mi henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ