Onedio'nun Canlı Bilgi Yarışması; Oyna Kazan - Haberler - indir.com

Onedio'nun Canlı Bilgi Yarışması; Oyna Kazan

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 19:36:07
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Ülkemizde mobil kısımda canlı bilgi yarışmaları gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Özellikle son dönemlere damga vuran para ödüllü canlı bilgi yarışması Hadi'nin sonrasında birçok canlı bilgi yarışması geliştirilmeye başlanmıştı. Türk Telekom Eleq isimli yarışmasını da geçtiğimiz aylarda yayına almıştı. Şimdi de Onedio tarafında hayata geçirilen Oyna Kazan, mobil uygulama mağazalarında yerini aldı.

Bilgi yarışması oyunlarına yeni soluk geliyor: Bay Çokbilmiş yayında!

Google'un Hayat Kurtaran 7 UygulamasıGoogle'un Hayat Kurtaran 7 Uygulaması

Onedio'nun canlı bilgi yarışması; Oyna Kazan

Oyna Kazan indir - Android

Oyna Kazan indir - iOS

Onedio'nun canlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu İbrahim Selim üstleniyor. Oyna Kazan uygulaması da Hadi uygulaması gibi gerçek para ödülü kazandırıyor. Fakat yarışmanın mekaniği diğer uygulamalara göre biraz daha farklı bir şekilde ilerliyor. Hadi'de 12 adet soru bulunuyor ve toplam ödül soruyu doğru yanıtlayan kişilere eşit bir şekilde dağıtılıyordu. Oyna Kazan tarafında durum çok daha farklı. Uygulama içerisinde sabit bir soru sayısı bulunmuyor. "Kazandıran Sorular" tarafına geçebilmek için geriye 10 kişinin kalması gerek. 10 kişi kaldığında ise herkes en düşük ödülü kazanmış oluyor. Fakat büyük ödülü kazanmak için geriye bir kişinin kalması gerekiyor.

Soru sayılarının fazla olması ve diğer uygulamalara göre çok daha zor olması ise Oyna Kazan uygulamasının en dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. Diğer bilgi yarışmalarında son soruları bilseniz de alacağınız ödül miktarı oldukça az olabiliyor. Ayrıca bu parayı çekebilmek için en az 20 TL gibi bir rakama ulaşması gerekiyor. Oyna Kazan'da paranıza ulaşmanız için 50 TL'niz olması gerekiyor. Fakat kazanılan ödüle bakıldığı zaman bu miktarın oldukça normal olduğunu görebiliriz. 

Oyna Kazan uygulamasında joker mantığı ise diğer uygulamalara göre daha farklı. "Ekstra Can", "Eleme" ve "Çift Cevap" olmak üzere toplamda üç adet farklı joker türü karşımıza çıkıyor. Bu jokerleri "Kazandıran Sorular"dan önce kullanmanız gerek. Son 10 kişi kaldığında haksız rekabet nedeniyle jokerleri kullanmanıza imkan verilmiyor. Joker kazanmak için ise diğer uygulamalardan da bildiğiniz üzere isim ile referans gösterilmeniz gerekiyor. Daha sonrasında jokerleriniz size geliyor. Eğer her türden ek olarak joker almak istiyorsanız; tek joker 2.99 TL, 6 adet joker için 12.99 TL para ödemeniz gerekiyor.


iPhone Healt uygulaması sayesinde çözülen cinayetiPhone Healt uygulaması sayesinde çözülen cinayet
En İyi Android Uygulamaları 2019En İyi Android Uygulamaları 2019
Facebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 MaddeFacebook Hesabınızı Tamamen Silmek İçin Uygulamanız Gereken 8 Madde

PAYLAŞ