One UI, Yeni telefonlara gelmiyor! - Haberler - indir.com

One UI, Yeni telefonlara gelmiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 13:10:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Samsung yetkililerinin ortaya attığı iddialara göre Galaxy S8, Note 8 gibi 2017 yılında çıkış yapmış olan Samsung amiral gemileri, Samsung'un yeni arayüz çalışması olan One UI'dan faydalanamayacak.

Samsung'un dün gerçekleştirdiği konferansında çoğumuzun merak ettiği olan soru yeni One UI'nin önceki Galaxy'lere gelip gelmeyeceği sorusu firmadan bir yetkiliye yönlendirildi. Gelen cevap, kullanıcılarını memnun edemedi.

Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu GözüktüSamsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

Tom's Guide'a göre Samsung, "yeni yazılım tecrübelerini Galaxy S8, S8+ ve Note 8'e gelmeyeceğini " doğruladı. Bu bilgi Samsung tarafından yapılan tam resmi açıklama olmasa da, kafaları karıştırıyor. Bu durumda Samsung, eski cihazları için yayınlayacağı Android Pie güncellemesine One UI yazılımını dahil etmiyor ancak Galaxy S9, S9+ ve Note 9'da Android Pie'a One UI'yi dahil ediyor olacak. Bir farklı şekilde Samsung, iki kafalı bir Android Pie güncellemesi yapacak.

Şu anlık bu bilgiler yetkili bir kişiden de olsa, Samsung tarafından resmi bir açıklama bulunmuyor, Samsung'un yeni geliştirmiş olduğu One UI 2017 amiral gemilerine de gelmesi kullanıcıları tarafından dört gözle bekleniyor.


Samsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladıSamsung Galaxy J7 Prime, Android OREO sürümünü almaya başladı
Samsung Galaxy F Hakkında Yeni DetaylarSamsung Galaxy F Hakkında Yeni Detaylar
Samsung Galaxy R Yeni Modelle GeliyorSamsung Galaxy R Yeni Modelle Geliyor

PAYLAŞ