Ön siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldü - Haberler - indir.com

Ön siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 13:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Günler sonra görücüye çıkacak olan Galaxy Note 9 tasarımı, yanlışlıkla ortaya çıktı.

Yaz boyunca adından sık sık söz ettiren yeni amiral gemilerinden biri olan Samsung Galaxy Note 9, kullanıcılarla günler sonra buluşacak. Cihazın tanıtım tarihine oldukça kısa bir süre kaldı ve cihaz teknoloji dünyasında merakla bekleniyor. Bugüne kadar Galaxy Note 9 hakkında pek fazla bilgi gün yüzüne çıktı. Cihazın neredeyse tüm teknik özellikleri kendisini gösterdi. Fakat kesinliği hakkında hiçbir bilgi yok. Sadece, Galaxy Note 9’un 4000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı bilgisine kesin olarak bakılıyor. Son olarak ön siparişe açılan Galaxy Note 9’un, tasarımının yanlışlıkla ortaya çıktı.

Note 9 yanlışlıkla ön siparişe açılınca, tasarımı da görüldü

Bu yılın en çok beklenen amiral gemilerinden biri olan Samsung Galaxy Note, geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda’da yanlışlıkla ön siparişe açıldı. Bu hatta sonucunda, Galaxy Note 9’un herkes tarafından merak edilen tasarımı da ortaya çıktı. Yanlışlıkla açılan ön sipariş sayfasında, Galaxy Note 9’un S-Pen ile birlikte açıkça göründüğü görülüyor.

Hatanın fark edilmesi üzerine, sayfa hızlı bir şekilde erişime kapatıldı. Fakat bu durum, ekran görüntülerinin ortaya çıkmasına engel olamadı. Sızdırılan ekran görüntüleri, kısa sürede internet dünyasında yayıldı. Ön sipariş sayfasında çıkan görsele bakılırsa, arka panelde yer alan kamera tasarımının Note 8’deki gibi olacağı bilgisi doğruluk kazanıyor. Bununla birlikte, cihazda 3.5mm kulaklık girişinin kaldırılmadığı da dikkat çekiyor.





PAYLAŞ