Olympus'dan Yeni 4K Kayıt Yapabilen Kamera Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Olympus'dan Yeni 4K Kayıt Yapabilen Kamera Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-23 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kamera üreticileri bazı zamanlar tıpkı aksiyon kameralarının genel yapısında olduğu gibi oldukça dayanıklı yapıya sahip kameralar üretmeye başladılar. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle beraber bu ürünlerin çeşitliliğini fazlasıyla görmeye başladık. Şimdi ise kamera üreticilerinden olan Olympus Tough TG-5 isimli bu yeni kamera modeli sağladığı kasa dayanıklılığı ile dikkatleri çekeceğe benziyor. 12 megapiksel çözünürlüğe sahip CMOS sensöre sahip olan bu kamera f2.0 diyafram değerine sahip ve 25-100 mm'lik geniş açılı lens ve 4x optik zoom özelliklerini kullanıcılara sunabiliyor.

Maksimum ISO değeri olarak 12800 değerini sunabilen bu cihaz TruePic VIII görüntüsü işlemcisi kullanıyor ve Olympus'un dikkat çekici bir ürünü olmaya hazırlanıyor diyebiliriz. Yüksek çözünürlüklü video kaydı yapabilen bir ürün almak isteyenler bu kamerayı tercih edebilirler. Öyle ki 25 ve 30 FPS değerinde 4K kayıt seçeneği bulunan bu cihaz 25, 30, 50, 60 ve 120 FPS değerlerinde ise 1080p çözünürlüklü video kaydedebiliyor. Tough TG-5 isimli bu cihaz barındırdığı sertifikalar ile sıya, toza, düşmelere ve donmaya karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahip kasa ile geliyor.

Olympus TG-5 modelinde yerleşik olarak GPS teknolojisi bulunuyor ve bu kamera hem RAW hem de JPEG formatlarında fotoğraflar çekebiliyor. 3 inçlik LCD ekrana sahip olan bu kamera WİFİ desteği sayesinde fotoğrafları kolay bir şekilde akıllı telefonlara gönderebiliyor. Yurt dışı üzerinde önümüzdeki zamanlarda satışa çıkması beklenen bu kameranın satış fiyatının ise 450 dolar olarak belirlendiği ifade ediliyor. Suya dayanıklı kılıf için ise 300 dolar ek ücret ödenmek zorunda olunuyor.





PAYLAŞ