Olay Film The Interview Gösterime Giriyor! - Haberler - indir.com

Olay Film The Interview Gösterime Giriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yapılan tüm baskı ve tehditlere boyun eğmeyeceğini açıklayan Sony, bugüne kadar hakkında pek çok yazının yazıldığı, çizildiği ve hatta teorilerin üretildiği The Interview filmini gösterime sunacağını duyurdu.

Hackerların yoğun tehditleri karşısında geçtiğimiz günlerde filmi gösterime sokmayacağını açıklayan Sony Pictures, bugün fikrini değiştirdi. Sinema salonu zinciri Alamo Drafthouse CEO'su Tim League, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir tweet'le Sony'nin The Interview adlı filmini yeniden gösterime sokma kararı aldığını ve filmi yakın bir zamanda kendi salonlarında oynatacaklarını duyurdu.

The Interview'in ilk gösterimi Noel günü'nde yani yarın gerçekleştirilecek ve yaklaşık 200-300 sinema salonunda gösterilmesi bekleniyor. Film nedeniyle büyük tehditler savuran hacker grubu Guardians of Peace'in ise filmin gösterime girmesinden sonra nasıl bir hamlede bulunacağı merak konusu.

Ayrıca The Interview gösterimi için çeşitli çevrelerden de destek mesajları geliyor. Bunlardan en önemli olanı ise ABD Başkanı Barack Obama'dan. Obama; Sony'nin filmi yayınlamasını ve tehditlere asla boyun eğmemesi gerektiğini açıkladı.

BitTorrent cephesinden de The Interview'e destek geldi. Firmadan yapılan açıklamada; The Interview'i torrent olarak film severlere ulaştırabileceklerini ve filmle ilgili tüm gelişmeleri herkes gibi yakından takip ettiklerini duyurdu.

Filmin ücretsiz olarak sunulacağı söylentilerinden sonra bir açıklama daha yapan BitTorrent; ortaya çıkan şartlar altında The Interview'i yayınlayabileceklerini ve bu sayede de Sony'nin kendi filmini yeniden kontrol edebileceğini duyurdu.

The Interview hakkındaki gelişmeleri indir.com ekibi olarak biz de merakla takip ediyoruz. Film gösterime girdikten sonra dünyada ne gibi gelişmeler olacak hep birlikte bekleyip göreceğiz.





PAYLAŞ