Ofislere dönen işletmelere WiFi 6 destekli kesintisiz internet deneyimi - Haberler - indir.com

Ofislere dönen işletmelere WiFi 6 destekli kesintisiz internet deneyimi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-10 13:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Pandemi sonrasında ofise dönüş planlarının yapılmaya başlanması ile birlikte ofis çalışmalarını daha da hızlandıracak Zyxel’in Wi-Fi 6 destekli, yeni Access Point modelleri tanıtıldı. 

Bağlantı konusunda dünyanın en çok tercih edilen markalarından bir tanesi olan Zyxel, yeni access point modelleri için özel bir tanıtım gerçekleştirdi. Wi-Fi 6 teknolojisi ile desteklenen yeni modeller kesintisiz ve hızlı bir şekilde bağlantı seçeneği sunuyor.

Pandemi sonrasında işe dönüşlere Zyxel’den özel çözüm

Pandemi sonrası ofise dönüşlerde yeni bir dönemin yaşanacağını düşünen ve birbirinden bağımsız alanlarda internet bağlantı sorununun yaşanmamasını hedefleyen Zyxel, güçlü ve performans sunacak access point seçenekleri ile sektörde fark yaratmak istiyor. Yapılan resmi açıklamada özellikle oturma düzenlerinde yaşanacak değişiklikler ile birlikte çalışanların herhangi bir iş kaybı ya da internet problemi yaşamaması adına yeni access point ile tüm ofisin kapsam altına alınabileceği belirtildi.

Çok katlı ofislerde dahi katlar arasında internet bağlantısının paylaşılmasını sağlayan yeni access point modelleri çoklu cihaz desteği sayesinde bağlanan cihazlar ne kadar çok olursa olsun, bağlantı verimliliğinden ödün vermiyor. NWA110AX, WAX650S ve WAX610D modelleriyle ofislerde yeni bir internet deneyimi başlatacak olan Zyxel, yeni modelleriyle oldukça iddialı.

Yeni access pointler neler sunacak?

Kolay yönetilebilen, hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirilen yeni access pointler, özellikle bilgi işlem bölümündeki çalışanların sorunsuz bir şekilde internet altyapısını kurmasını sağlıyor. İş gücünden ve zamandan tasarruf edilmesi sayesinde işletmeler için özel bir ürün olarak dikkat çekilen yeni cihazlarda üstelik son teknoloji anten sistemleri bulunuyor. OFDMA ve PoE desteklerine sahip yeni modellerde, üstün performansa ek olarak güvenlik de ihmal edilmemiş durumda.

Özel teknolojisi sayesinde access point'e bağlantı sağlayan tür cihazların, en yüksek verimlilikte sinyal gücünü ve internet hızını almasını sağlayan Zyxel, her cihaz için özel bir sinyal sistemi kullanıyor. Böylece yoğunluk ne kadar fazla olursa olsun, yoğunluğa bağlı bir sorunun oluşması önleniyor.

Yeni modellerde; 2. Nesil WiFi 6 (Qualcomm 802.11ax 2.0) yonga seti, 5 GHz'de 1200 Mbps ve 2,4 GHz'de ise 575 Mbps hız seçenekleri dikkat çekiyor. 





PAYLAŞ