Office Web Uygulamaları Gitti, Office Online Geldi - Haberler - indir.com

Office Web Uygulamaları Gitti, Office Online Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Uzun süredir Office yazılımlarını Office Web Apps adı altında online olarak sunan Microsoft, köklü bir değişime giderek online uygulamalar için daha akılda kalıcı olan Office Online adını kullanmaya başladı.

Yaklaşık 3 hafta önce online servislerinin yeterince ilgi görmemesinden dolayı isim değişikliğine gideceğini duyurduğumuz Microsoft, bugün itibari ile yaptığı değişiklik sayesinde artık kullanıcıların office uygulamalarına Office Online ile ulaşabileceklerini açıkladı. Yeni arayüzüyle Windows 8 tasarımına benzeyen Office Online ile kullanıcılar, Microsoft'un Office yazılımlarına kolay bir şekilde ulaşabilecekler.

Office Online

Microsoft bulut depolama servisi OneDrive ile de senkronize bir şekilde çalışabilen Office Online, kullanıcıların herhangi bir indirme işlemi gerçekleştirmeden kolay bir şekilde Microsoft Office yazılımlarını tarayıcıları üzerinden kullanabilmelerini sağlıyor. Başka bir deyişle Office Online'ın kullanılabilmesi için tarayıcıdan başka bir şeye gerek duyulmadığı gibi oluşturulan dosyaları kullanıcılar, bilgisayarlarına indirebiliyor ya da OneDrive üzerinde saklayabiliyorlar.

Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz Office Online'da oluşturduğunuz dosyaları saklamak için kullanabileceğiniz OneDrive servisinin uygulamalarını da aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ