Office 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak Oldu - Haberler - indir.com

Office 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Microsoft, yeni nesil office yazılımlarından Office 365'in küçük ve orta büyüklükteki işletmeleri kapsayacak şekilde genişletmesinden sonra GoDaddy ile yaptığı ortaklık anlaşması sayesinde bu atılımını bir adım daha ileri götürmeye karar verdi.

Dünya üzerindeki kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen güvenilir hosting ve domain firmalarından birisi olan GoDaddy, Microsoft'un ofis uygulamalarını küçük işletme sahibi müşterilerine sunmasından sonra bu durumu Office e-mail servislerinden faydalanan kullanıcıların domainlerini de dahil edecek. Office 365 paketinin önemli bir parçası haline gelen paylaşılan takvimler, bulut depolama ve anında mesajlaşma hizmetleri gibi özellikler de ayrıca müşterilerin isteğe bağlı olarak tercih edebileceği hizmetler arasında bulunuyor.

Şimdilik sadece ABD ve Kanada'da kullanılan hizmetin 2014 yılı sonuna kadar tüm dünyadaki kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. GoDaddy'nin Office 365 ortaklığı için hazırlamış olduğu ve Office 365 hakkında bilgi sunan videosunu aşağıda izleyebileceğiniz gibi uygulamaları sitemiz üzerinden Android ve iOS cihazınıza yükleyerek deneyebilirsiniz.




Microsoft ve GoDaddy ortaklığı Videosu


PAYLAŞ