Office 2021 Mac'de görüntülendi - Haberler - indir.com

Office 2021 Mac'de görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-01 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bilgisayarların en önemli yazılım parçalarından olan Office yazılımı artık her yıl güncelleniyor. 365 olarak adlandırılan abonelik sistemine sahip olan Office için kullanıcılar için tasarlanan Office Mac sürümü de yılda bir kere yayınlanıyor ve süresiz olarak lisans seçeneği ile satılıyor. Bugün ise yeni Office 2021 Mac önizleme sürümü ile alakalı detaylar karşımıza çıktı. Office 2021 Mac Standart sürümü Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams ve OneDrive’ı lisanslı olarak içeren bir sürüm oluyor. Windows cihazlar için Office’in önizleme sürümü hakkındaki bilgiler de ortaya çıkarken, 2021’in sonunda çıkması beklenen tam sürüm öncesi önizleme sürümü de deneyimlenebiliyor.

Office 2021 Mac Önizleme sürümü detayları

150 bin kişiye eğitim amacıyla “Kodla Dönüştürelim” projesi başlıyor!150 bin kişiye eğitim amacıyla “Kodla Dönüştürelim” projesi başlıyor!
  • Mac için Office 2021 önizleme yükleyici paket dosyasını indirin ve cihaza kurun.
  • Office’in 2019 sürümünü kullanıyorsanız, 16.48 sürüm güncelleştirmesini kurun.
  • Daha sonra gerekli dosyayı indirin.
  • Office Mac 2021 sürümünü aktif etmek için VL Serializer paketini çalıştırın.
  • Aktivasyon işlemi sonrasında Hakkında kısmında Önizleme 2021 lisans adını göreceksiniz.

Hem VL Serializerpaket dosyaları hem de yükleyici, standart Apple PKG formatındalar. Bu sebeple, normalde Mac için yazılım dağıtımında kullanılan aynı yazılım dağıtım yada mobil cihaz yönetimi araçlarını kullanabilirsiniz. Mac için Office 2021, önizleme programı esnasında yaklaşık olarak ayda bir güncellenecektir. Bu güncelleştirmeler, gerektiği zaman Office için kararlılık yada performans iyileştirmeleri sağlayan güncellemelerde olduğu gibi güvenlik güncelleştirmelerini ve güvenlikle alakalı olmayan güncelleştirmeleri içerecek. Bu güncelleştirmeleri görmek, indirmek ve uygulamak için Microsoft Otomatik Güncelleştirme’yi kullanabilirsiniz.

Önizleme sürümü lisans süresi ne kadar geçerli olacak?

Mac için Office 2021 önizleme, 17 Ocak 2022’de sona erecek özel bir etkinleştirme anahtarına sahip olacak. Bu tarih sonrasında ise Mac için Office 2021 azaltılmış işlevsellik moduna geçecektir. Bu sadece Office uygulamalarında belgeleri okuyabilecek ve yazdırabileceğiniz anlama geliyor. Mac için Office 2021’i önizleme olarak kullanarak yeni belgeler oluşturamaz yada belge düzenleyemezsiniz.

Office 2021 Mac yenilikleri

  • XLOOKUP işlevi: Bir Excel çalışma sayfasında tablodaki veya aralıktaki ögeleri bulmanıza yardımcı olur.
  • Dinamik dizilerden yararlanan yeni işlevler de dahil olmak üzere Excel’de dinamik dizi desteği eklendi.
  • PowerPoint’te anlatımlı slayt dosyaları kaydedebilirsiniz.



Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR hakkında yeni detaylar geldiYeni Mac Pro ve Pro Display XDR hakkında yeni detaylar geldi
Yeni iPad'ler Macbook tasarımını andırıyorYeni iPad'ler Macbook tasarımını andırıyor

PAYLAŞ