Ödeme yapmayanın kullanamayacağı WhatsApp'in ücretli özelliği yayınladı - Haberler - indir.com

Ödeme yapmayanın kullanamayacağı WhatsApp'in ücretli özelliği yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-17 10:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bir süredir sunduğu güncellemelerle uygulama deneyimini arttıran Whatsapp hem iOS, hem de Anroid sürümü için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte Whatsapp ilk ücretli özelliğine kavuşmuş oldu. 

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp yep yeni bir güncellemeyle karşımızda. Bu senenin sonuna kadar pek çok yeni özelliğe kavuşması beklenen uygulamanın diğer güncellemeleri için önümüzdeki seneyi beklemek gerekecek gibi dursa da yeni özellik pek çok kullanıcıya kolaylık sağlayacak. Bir süredir bu güncelleme üzerinde çalıştığı bilinen Whatsapp, hatırlatıcı özelliği Any.do entegrasyonuyla iOS ve Android için ücretli bir özellik sunuyor. 

2020'de Whatsapp desteğin kesileceği telefonlar2020'de Whatsapp desteğin kesileceği telefonlar

Whatsapp hatırlatıcı özelliğini yayınladı! 

Kullanıcılarına bir süredir hatırlatıcı bir özellik sunmak için çabalayan şirket bunun için uygulamaya Any.do adını taşıyan mobil uygulamayı entegre etmeyi başardı. Hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde Any.do yetkilileri de Whatsapp’la bir anlaşma yaptıklarını duyurmuştu. Yeni özellik kullanıcıların Whatsapp aracılığıyla hatırlatıcı kurmasına imkan sağlayacak. Ancak Whatsapp entegrasyonu bulunsa da özelliği kullanabilmek için Any.do abonesi olmak gerekiyor. 

Güncelleme ile geri gelecek WhatsApp özelliği

İşte özellik için ödenmesi gereken ücrette tam bu noktada devreye giriyor. Whatsapp kullanıcılarının Any.do uygulamasına abone olmak ve Whatsapp üzerinden rahatlıkla kullanabilmek için ücret ödeyerek abonelik işlemlerini tamamlaması gerekli. Abonelik için uygulama tarafından belirlenen rakam ise 5.99 dolar. Peki Any.do uygulaması Whatsapp üzerinden nasıl kullanılır? 

Any.do Whatsapp’la nasıl kullanılır? 

WhatsApp Android için yeni beta güncellemesi geldi

Whatsapp kullanıcılarının yeni sunulan hatırlatıcı özelliğinden yararlanabilmesi için öncelikle Any.do uygulmasını mobil cihazlarına yüklemesi gerekiyor. Ardından uygulamaya abone olmanız gerekli. Uygulamayı kullanmak ise oldukça kolay. Any.do’nun Whatsapp aracılığıyla size bir şey hatırlatması için hatırlamak istediğiniz şeyi Any.do’nun Whatsapp hesabı üzerinden mesajla iletmeniz ve tarih belirmeniz gerek. Ardından Any.do hatırlatmayı istediğiniz şeyi size belirttiğiniz gün ve saatte mesaj olarak gönderiyor. 

Any.do uygulamasının en çok tercih edilen hatırlatıcı uygulamalar arasında olduğunun altını çizmekte de fayda var. Whatsapp entegrasyonu olmadan önce Android’de 10 milyonun üzerinde indirme sayısına ulaşan bu uygulamadan kullanıcılar da oldukça memnun. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Whatsapp, Android için arama bekletme özelliğini ve grup sohbetlerine davet özelliğini de yayınladığın duyurmuştu. Bu güncellemeyle kullanıcılarına yeni bir deneyim sunan uygulamanın amacı kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak. 


Facebook Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın birleşmesine büyük engelFacebook Messenger, WhatsApp ve Instagram'ın birleşmesine büyük engel
WhatsApp konum atma işlemi nasıl yapılır?WhatsApp konum atma işlemi nasıl yapılır?

PAYLAŞ