Oculus Go'nun bağımsız VR'ı, F8 geliştirici konferansında tanıtılıyor - Haberler - indir.com

Oculus Go'nun bağımsız VR'ı, F8 geliştirici konferansında tanıtılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 12:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Facebook şirketin bu yılki F8 geliştirici konferansında Oculus Go bağımsız sanal gerçeklik (VR) başlatmayı planladığı bildiriliyor. Variety, VR kulaklığının Facebook'un 'bugüne kadarki en büyük AR / VR haberleri' vaadi ile birlikte Mayıs ayında F8'de ilk kez çıkacağı belirtildi.

 

Oculus ilk kez yeni bağımsız VR kulaklığını Ekim ayında tekrar piyasaya çıkardı ve bu da 199 dolara mal olacak. Go, $ 129 Gear VR ve 499 $ arasında, içeriden dışarı izleme veya tam izlenen hareket kontrolörleri olmaksızın oturacak olan bağımsız bir kulaklık olacak şekilde tasarlanmış. Oculus Go Xiaomi tarafından üretilecek ve içinde bir Snapdragon 821 işlemci bulunacak. Son zamanlardaki sızıntılar, 199 $ 'lık bir modelin 32GB'lık bir depolama alanı içereceğini, 64GB'lık bir modelin de daha yüksek bir fiyatla satışa sunulacağını gösteriyor.

 

Oculus ayrıca, takibi ile bağımsız bir prototip olan Santa Cruz kod adı verilen bir kulaklık üzerinde çalışıyor. HTC kısa süre önce, yerleşik Vive kulaklık setinin daha yüksek çözünürlüklü bir sürümü olan Vive Pro'yu, dahili bir kulaklıkla ve kablosuz bir adaptör desteği ile duyurdu. Bu, Oculus'un bağımsız VR için vizyonunu zorlaştıracak bir cihaz, özellikle de HTC'nin VR pazarının en üst seviyesine odaklandığı gibi. HTC ayrıca, hepsi bir arada VR kulaklık olan Vive Focus'u da duyurdu. HTC tam olarak ne zaman kullanıma sunulacağını söylemiyor, ancak piyasadaki ilk bağımsız altı-dereceli VR kulaklık olmalı.





PAYLAŞ