Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir! - Haberler - indir.com

Ocak ayında Shadow of Mordor Xbox Game Pass'e gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 17:55:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Ocak ayı itibariyle Xbox Game Pass’e yüklenecek oyunlar ile ilgili detaylar netlik kazanırken bazı oyunlar için soru işaretleri bulunuyordu. Sisteme sonradan eklenecek oyunları için de detaylar neredeyse belli olmuş durumda. Bu konuda en çok dikkat çekeni ise Shadow Of Mordor Xbox Game Pass gelebilecek olması. 

Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı

En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?En çok kazandıran firma kim; PlayStation Now mı Xbox Game Pass mi?

Şu ana kadar hangi oyunlar kesinleşti?

Yapılan son açıklamalar doğrultusunda ekleneceği kesinleşen oyunlar şöyle; Life is Strange 2: Part 1, Ark: Survival Evolved, Farming Simulator 17, Absolver, Just Cause 3 ve Aftercharge.

Bu oyunlarda herhangi bir sürpriz olmazken resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni bir paylaşım tüm dikkatleri yeniden bu yöne çekti. Öyle ki paylaşımda Xbox Game Pass için eklenecek yeni oyunlar ile ilgili liste yayınlandı ve listede yer alan oyunlar buzlanarak gizlenmeye çalışıldı. Fakat oldukça belli olan bu paylaşım bu hafta eklenecek ilk oyunun W harfi ile başladığını gösteriyor. Bu paylaşımdan elde edilen bilgiler doğrultusunda sisteme yüklenecek olan yeni oyunlar ise; We Happy Few, LEGO Movie Video-Game, Middle-earth: Shadow of Mordor, Saints Row: The Third olacak. 

Shadow of Mordor'un Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Yeni oyunlar şu anda kullanıcılar için büyük bir heyecan yaratmış durumda. Çoğu kullanıcı Shadows of Mordor için büyük bir heyecan yaşamaya başladı bile.  Twitter da yayınlanan ve çok dikkat çeken mesaj ise şöyle;




Xbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları AçıklandıXbox Game Pass Ocak 2019 Oyunları Açıklandı

PAYLAŞ