Ocak 2020'de Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar - Haberler - indir.com

Ocak 2020'de Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-08 18:50:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft’un popüler oyun abonelik sistemi olan Xbox Game Pass ile beraber konsol ve bilgisayar platformları için getirmiş olduğu yeni oyunlar kullanıcılarına sunulmaya devam ediliyor. Şimdi ise oyun tutkunları için Ocak ayında Xbox Game Pass servisine dahil olacak oyunlar belli oldu. Bu ay dahil olacak oyunlar arasında bazı efsane yapımlarında yer aldığını belirtelim. Xbox Game Pass, her ay olduğu gibi bu ay da hem PC hem de konsol oyuncularını oldukça heyecanlandıracağa benziyor. 2020 için kullanıcıların iyi başlayacağı bu serviste 9 Ocak’ta tarihinde yeni yapımlar dahil olacak. Bu yapımlar arasında Sword Art Online: Fatal Bullet ve Frotspunk: Console Edition yer alıyor. Ayrıca 17 Ocak’ta dahil olacak Tekken 7 oyunu ise Xbox Game Pass ailesine dahil olacak.

Ocak ayı Xbox Game Pass oyunları belli oldu

Xbox Game Pass PC platformuna ise FTL: Faster Than Light ve Frostpunk oyunları da bu ay içerisinde dahil olacak. Bu söz konusu iki oyun için henüz tarih belirlenmiş değil. Xbox Game Pass konsol platformuna dahil olan oyuncular için Just Cause 3 ve LEGO City Undercover oyunlarının bu ay içerisinde platformdan çıkacağı ifade ediliyor. Ancak söz konusu bu oyunları platformdan çıkmadan önce indirimli olarak satın alabilirsiniz. Gelin şimdi bu ay Xbox Game Pass’e dahil olacak olan oyunların detaylarına bakalım.

Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyorXbox Game Pass Ultimate aboneliği 6 aylık Spotify hediyesi veriyor

Frostpunk

Bir hayatta kalma yapısına sahip olan Frostpunk oyunu dünyada kalan son şehrin yöneticisi olarak vatandaşların düzenini sağlama görevine sahip oluyorsunuz. Oyun sürecindeki karakterinizin yapısı ise almış olduğunuz kararlara ve liderlik vasfınıza bağlı olacak.

Sword Art Online: Fatal Bullet

Şuan satışta olan bu oyun refleks gerektiren ve bol aksiyonlu bir yapım olarak karşımıza çıkıyor diyebiliriz.

Tekken 7

Mishima ailesinde yaşanan kanlı savaşın son bölümüne tanıklık ediyorsunuz. Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen Tekken 7, sahip olduğu grafikler ve senaryosunun yanında sinematik dövüş sahneleri ile rekabeti üst düzeyde tutmayı başarıyor.

FTL: Faster Than Light

Galaksiyi kurtarma görevine sahip olduğunuz bu oyunda devasa bir uzay gemisinde maceraya başlıyorsunuz. Oldukça heyecanlı ve tehlikeli bir serüvene sahip olan bu oyun zorluklarla mücadeleyi tam anlamıyla oyunculara sunabiliyor.

Ocak ayında Xbox Game Pass oyunları bunlar olarak açıklanmış durumda. Her ay oldukça birbirinden iddialı yapımlar ile gelen Xbox, bakalım önümüzdeki ay hangi yapımları oyuncularına sunacak ilerleyen günlerde göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Xbox Games Pass PC'ye Ekim 2019'da gelecek oyunlarXbox Games Pass PC'ye Ekim 2019'da gelecek oyunlar
GTA 5 Xbox Game Pass’a dahil olduGTA 5 Xbox Game Pass’a dahil oldu

PAYLAŞ