Nvidia’nın yeni sürücüleri sanal gerçeklik uygulamalarına da yarayacak - Haberler - indir.com

Nvidia’nın yeni sürücüleri sanal gerçeklik uygulamalarına da yarayacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-28 09:44:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Nvidia bugün WHQL-lisanslı 442.50 Game Ready sürücülerini yayınladı. Bu sürücüler sayesinde Apex Legends, ARK,Warlords of New York, The Division 2 gibi oyunların performansı optimal hale getirdi.

Apex Legends oyunu yakın zamanda dördüncü sezonunu başlatmıştı. ARK’ın Genesis Part 1 ek paketi birkaç gün önce yayına alındı ve The Division 2'nin Warlords of New York ek paketi de birkaç gün sonra piyasada olacak. 

2 boyutlu fotoğrafları 3 boyutlu modellere çevirenyapay zeka: Nvidia DIB-R2 boyutlu fotoğrafları 3 boyutlu modellere çevirenyapay zeka: Nvidia DIB-R

Yeni güncelleme ile birlikte oyunlardaki hataların ortadan kalkması bekleniyor. Yeni sürücüler bilhassa oyunların performansını optimize etmeyi amaçlıyor. Tabi bu liste belirttiğimiz oyunlarla sınırlı değil.

Nvidia’nın yeni sürücüleri sanal gerçeklik uygulamalarına da yarayacak

nvidia

Yeni sürücü, VRSS (Variable Rate Super-Sampling) özelliğini VR uygulamalarında da kullanabilmek için kullanılabilir hale getirecek. Bahsettiğimiz sanal gerçeklik uygulamalarının listesi şu şekilde:

  • VRChat
  • Budget Cuts 2: Mission Insolvency
  • The Walking Dead: Saints & Sinners
  • Doctor Who
  • PokerStarsVR

Yeni sürücülerle birlikte güvenlik dosyaları da güncellenecek. Bu konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınlandı fakat bilinmeyen bir nedenden dolayı kaldırıldı. İlgili Nvidia sayfasına şu an erişim sağlanamıyor. 

Yeni sürücüler ile birlikte Apex Legends, Mortal Kombat, Zombie Army: Dead War 4, Battleye, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda performans gelişimi sağlanıyor. Öte yandan her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de sorunlar ortaya çıkıyor.

Windows 10 kullanan bilgisayarlarda, Zombie Army: Dead War 4 oyununda The Ansel ve Freestyle sekmeleri kullanılamıyor. Rainbow Six Siege oyununda da oyunu Vulkan modunda G-SYNC bağlantısı ile kullanmakta olan kullanıcılar oyunu tam ekran ve pencere modu arasında değiştirdiklerinde titreme sorunları ile karşılaşıyor.

G-Sync Uyumlu monitörlere 3 yeni model eklendi

nvidia

Yeni güncelleme ayrıca üç yeni monitörü de G-Sync uyumlu cihazlar listesine kattı. Bu monitörler şunlar oldu: 

  • AOC AG271FZ2
  • AOC AG271F1G2
  • ASUS PG43U

442.50 WHQL-sertifikalı Game Ready sürücüler, GeForce Experience uygulaması indirmeye açık. Dilerseniz güncellemeleri internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Güncellemeyi kendiniz yapacaksınız.

Masaüstü bilgisayar GPU’ları için güncelleme

Windows 7,8,8.1 için - Windows 10 için

Dizüstü bilgisayar GPU’ları için güncelleme

Windows 7,8,8.1 için Windows 10 için


İlgili uygulamalar
Samsung'un Güney Kore akıllı telefon piyasasındaki liderliği sürüyorSamsung'un Güney Kore akıllı telefon piyasasındaki liderliği sürüyor

PAYLAŞ