Nvidia: Süper Bir Şey Geliyor! - Haberler - indir.com

Nvidia: Süper Bir Şey Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 17:41:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

Nvidia gün içerisinde yayınladığı "SÜPER" bir şeyin geleceğini söyledi. Videoda hiçbir detay vermeyen Nvidia, izleyenleri merakta bıraktırdı!

Nvidia uzun süre boyunca grafik işlemcilerinde Turing mimarisini kullanıyor, attıkları videoda hiçbir detay vermeyen Nvidia,"Süper" detayıyla kendini gizledi. Nvidia, Computex 2019 yaklaşmışken attığı "Something super is coming..." başlığıyla attığı videoda Nvidia'nın listesine yeni bir ekran kartı ekleneceği gözüküyor. AMD'de sessizliğini bozmuşken iki büyük marka arasında kıyasıya bir rekabet olacak gibi gözüküyor.

NVIDIA Işın İzleme teknolojisi için 3 yeni demo yayınladıNVIDIA Işın İzleme teknolojisi için 3 yeni demo yayınladı

Nvidia: Süper bir şey geliyor!

Nvidia tarafından paylaşılan videoda ne yazık ki çok fazla bilgi içermiyor. Kısa ve detaysız olan video'dan bir sonuç çıkaracak olursak RTX Founders Edition kartlarda kullanılan stil ile aynı "Super" logosu bulunuyor. Ufak detaylar da bulunsa bu videodan yeni bir ekran kartı geleceğini anlayabiliriz. Video GeForce Youtube kanalından yayınlanmış, yani gelecek yeni ekran kartı özellikle oyuncular için tasarlanmış olacak.

Karanlık ve detay içermeyen kısa videodan ortaya çıkan bilgiler bu yönde. Nvidia RTX serisine "Super" etiketini ekleyerek yeni modelleri piyasaya sunarken bu yeni bir model ismi de olabilir.


Tesla'dan Nvidia Hakkında AçıklamaTesla'dan Nvidia Hakkında Açıklama
Monster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini DuyurduMonster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini Duyurdu

Nvidia'dan Süper Bir Şey Geliyor


PAYLAŞ