"NVIDIA, GeForce RTX satın alan oyunculara Call of Duty: Modern Warfare hediye ediyor!"

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-18 17:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Kaliforniya merkezli teknoloji devi NVIDIA ve Activision, GeForce RTX tabanlı GPU kullanmayı tercih eden oyunseverler için özel bir kampa duyurdu. NVIDIA ve Activision Call Of Duty’nin merakla beklenen 25 Ekimde kullanıcılarıyla buluşacak olan yeni oyunu Call Of Duty: Modrn Warfare oyununu kampanya dahilinde belirli ekran kartı kullanıcılarına hediye edecek.

Nvidia’nın geçtiğimiz sene duyurduğu ışın izleme teknolojisiyle üst düzey bir oyun deneyimi sunacak şirket düzenlediği bu kampanyayla oyunseverlere yeni özelliğin oyunlarda ne kadar etkili olduğunu da göstermiş olacak.

NVIDIA Işın İzleme teknolojisi için 3 yeni demo yayınladıNVIDIA Işın İzleme teknolojisi için 3 yeni demo yayınladı

Nvidia’nın geçtiğimiz sene tanıtılan “ışın izleme teknolojisi” oyun sektöründe bugüne kadar geçerli olan tüm kuralları alt üst ederek kendi kurallarını yazıyor. Şirketin “RTX 20” ailesi ile birlikte tanıttığı yeni teknolojisi için en basit tanımıyla gerçek hayattaki ışıkların oyun içerisinde yer alması diyebiliriz. Gelişen oyun teknolojisinde artık daha canlı ve daha gerçekçi grafikler görmek isteyen kullanıcılar için geliştirilen bu teknoloji ile oyun içerisinde kullanıcıların gördüğü tüm ışıklandırmalar gerçekçilik kazanıyor. Şimdilik piyasada bu özelliği destekleyen çok az oyun olsa da, bu teknolojinin ilerleyen zamanlarda oyun piyasasına yeniden yön vereceği kesin.

Call Of Duty Hiç Görmediğiniz Gibi!

Birinci şahıs atıcı ve savaş oyunları tarzında oyunların tutkunu olanların bugüne kadar büyük bir heyecanla beklediği oyunlar arasında kuşkusuz ki “Call Of Duty: Modrn Warfare” da var. Oyunseverlerin karşısına büyük yeniliklerle çıkacak olan Call Of Duty: Modrn Warfare için nefesler kesilmiş durumdayken Nvidia’nın düzenlediği kampanya da heyecana heyecan kattı.

Nvidia GeForce RTX grafik kartına sahip olan Call Of Duty: Modrn Warfare, oyuncuları, büyük bir ayrıcalığa sahip olacak. Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi sayesinde, gerçeklik hissini maksimum seviyelerde yaşatacak olan Call Of Duty: Modrn Warfare’in oyuncuları ekran karşısına kitleyeceği de tartışmasız gerçekler arasında. Oyunseverlere gerçek hayattan esinlenilen ışıklarla bir deneyim sunacak Nvidia sayesinde kendinizi savaşın tam ortasında hissetmeniz mümkün.

Nvidia GeForce RTX Ailesi Tanıtıldı

25 ekimde tam sürümüyle piyasada yerini alacak olan Call Of Duty: Modrn Warfare’ın daha fazla beklemek istemeyen kullanıcılar için 15 Eylül tarihinde açık betası yayınlandı. Yeni grafikleriyle oldukça iddialı bir yapıya sahip olan Call Of Duty: Modrn Warfare Beta’da oyuncular isterlerse birinci şahıs, isterlerse de çoklu oyuncu modlarından yararlanabiliyorlar.

E3 2019 Oyun Eleştirmenleri Ödülünde “En İyi Çevrimiçi Multiplayer Ödülü”nü kazanan Call Of Duty: Modrn Warfare, 64 oyuncuya kadar çoklu oyuncuyu destekleyen özel modlara sahip. Bunun yanı sıra oyunun tam sürümündeki grafikerin Beta sürümüne göre daha gelişmiş bir halde yayınlanacağının da altını çizmekte fayda var.

Işın izleme devrim yaratacak!

Nvidia RTX Super Ekran Kartlarının Fiyatları Açıklandı

Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisine uyumlu olarak gelen Call Of Duty: Modrn Warfare oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Endüstri standartı API’lerin yeni sıra bir dizin popüler ve özel geliştirmiş oyun motoru desteği ile dünyanın önde gelen yayıncılarının ilk tercihleri arasında yer alan bir ekosistemden güç alan bu teknolojiyle ilerleyen dönemlerde daha çok oyunda karşılaşacağız. Oyunların yaratım evresini de yeniden şekillendirerek olan ışın izleme teknolojisi görüntü kalitesinde büyük bir fark yaratıyor. Call Of Duty: Modrn Warfare’ı ışın izleme teknolojisiyle oynama deneyimi sunacak olan kampanyadan yararlanabilecek grafik kartları ise;

  • NVIDIA GeFroce RTX 2080 TI
  • NVIDIA GeFroce RTX 2080
  • NVIDIA GeFroce RTX 2080 SUPER
  • NVIDIA GeFroce RTX 2070
  • NVIDIA GeFroce RTX 2070 SUPER
  • NVIDIA GeFroce RTX 2060
  • NVIDIA GeFroce RTX 2060 SUPER



Call of Duty Serverler Müjde! Modern Warfare 4 GeliyorCall of Duty Serverler Müjde! Modern Warfare 4 Geliyor
Nvidia: Süper Bir Şey Geliyor!Nvidia: Süper Bir Şey Geliyor!

PAYLAŞ