Nvidia GeForce Now fiyatları arttı! - Haberler - indir.com

Nvidia GeForce Now fiyatları arttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Nvidia'nın Türkiye'de GAMEPLUS adıyla kullanıcıların beğenisine sunduğu GeForce Now hizmetinde beklenen sonunda oldu ve yeni paket fiyatları belirlendi. 

Geçtiğimiz aylar içerisinde test etme imkanı elde edilen GeForce Now hizmeti Türkiye'de Turkcell sunucuları üzerinden sunulouyordu. İlk çıktığı dönemler içerisinde aylık olarak 74.9 olarak açıklanan abone paketlerine ek olarak lansmana özel olarak 149.9 TL'lik bir 3 aylık paket de kullanıma sunulmuştu. Mart ayı içerisinde 15'inde kullanıcıların beğenisine sunulan lansmana özel 3 aylık Premium paketin dolmasının ardından yeni bir fiyat listesi daha belirlendi. Buna göre lansmana özel bu paketin bitmesi ile beraber hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcılar aylık olarak 59.9 TL olacak olan paket, 179.9 TL oldu. Yeni fiyat listesine bakıldığında, lansmana özel fiyat avantajı ortadan kalkmış oldu.

GeForce Now'a dünya genelinde erişilemiyorGeForce Now'a dünya genelinde erişilemiyor

İlk sunucusu Ankara'da olan GamePlus, Türkiye'deki ikinci sunucusu ise Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul'da devreye girecek. Oyuncular için ücretsiz olacak  sunulacak olan halihazırda bulunan Basic paketinde ve 1 aylık 74.9 TL’lik Premium paketlerinde herhangi bir fiyat değişikliği yapılmayacak.

GeForce Now hizmeti nedir?

Bilgisayar ya da tablet üzerinden donanım gücü gerektirmeden güçlü oyunları oynama imkanı sunan hizmete verilen isme, GeForce Now deniliyor. Söz konusu bu hizmet ile beraber oyuncular kusursuz bir deneyim yaşamanın tadını çıkarabilirler. Heyecan verici bir oyun deneyimi yaşamak adına tasarlanan GeForce Now hizmetinin abonelik fiyatları hakkında yeni bilgiler bu şekilde netlik kazandı. 


GeForce Now'a 15 yeni oyun daha eklendiGeForce Now'a 15 yeni oyun daha eklendi
GeForce NOW’a 15 yeni oyun eklendiGeForce NOW’a 15 yeni oyun eklendi
GeForce Now 22 yeni oyunu oyunculara sunduGeForce Now 22 yeni oyunu oyunculara sundu

PAYLAŞ