NVIDIA, Ekran Kartını Yenileyenlere Oyun Hediye Ediyor - Haberler - indir.com

NVIDIA, Ekran Kartını Yenileyenlere Oyun Hediye Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 15:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

NVIDIA, bu aralar ekran kartını yenilemek isteyenler için güzel bir kampanya,NVIDIA, Ekran Kartını Yenileyenlere ücretsiz bir şekilde Monster Hunter: World hediye ediyor.

NVIDIA'nın yeni bundle kampanyası adı altında eğer GeForce GTX 1060 6GB, GTX 1070 ya da GTX 1070 Ti modelinde bir ekran kartı satın alırsanız, yeni ekran kartınızla birlikte NVIDIA size doyasıya keyfini çıkarmanız için Monster Hunter: World oyununu da hediye ediyor. Bu kampanya 30 Kasım 2018 tarihine kadar geçerli olacak ve kampanya kapsamında kazandığınız oyun kodunu da 31 Aralık 2018'e kadar girip kullanabileceksiniz.

Monster Hunter World'deki silah türleri gösterildiMonster Hunter World'deki silah türleri gösterildi

Ekran kartlarının fiyat etiketlerine göz attığımızda yüreğimizi yakacak bir fiyatları oluyor, bu aralar yeni bir bir şeyler almak da kolay değil lakin yine de yeni bir ekran kartına ihtiyacınız varsa, üstüne bir de Monster Hunter: World'ün Steam fiyatının da 199 lira olduğunu hatırlatalım.

Monster Hunter World Nedir?

Bir avcı rolüne girdiğimiz ve avantaj kazanmak için yer şekillerini ve orada bulunan çeşitli canlıları kullanabileceğin canlı, nefes alan bir ekosistemdeki yırtıcı varlıkları öldür. İster tek başına oyna, ister üç diğer oyuncuyla ortak olarak avlan ve yeni ekipmanlar üretip daha büyük ve daha kötü yaratıkları öldürmek için katlettiğin düşmanlarından düşen malzemeleri kullan!


Monster Hunter World Konsol Platformunun En Çok Satan Oyunu Oldu!Monster Hunter World Konsol Platformunun En Çok Satan Oyunu Oldu!
Monster Hunter World satışları yeni bir rekor kırdırdıMonster Hunter World satışları yeni bir rekor kırdırdı
Monster Hunter World inceleme (PS4)Monster Hunter World inceleme (PS4)

PAYLAŞ