Nvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyor - Haberler - indir.com

Nvidia DLSS ile Call of Duty %70 performans artışı sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-24 10:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Nvidia, DLSS olarak geliştirdiği yeni özelliği ile oyunlardaki performansı arttırmaya devam ediyor. Yeni oyun ise Call of Duty oldu.

Sektörün dev isimlerinden birisi olan Nvidia, DLSS ile oyunlara hayat vermeye devam ediyor. DLSS adı verilen yeni teknoloji ile oyunlardaki performansa yapılan müdahale, tatmin edici seviyelerde. Yeni destek verilen oyunlardan birisi popüler çok oyunculu Call of Duty: Warzone olurken mevcut performansa ek olarak sağlanan verimlilik, pek çok oyuncuyu mutlu etti.

DLSS için geliştirmeler sürüyor

İlk piyasaya sunulduğu dönemde performans ve grafik konusunda başarısız bulunan ve bu nedenle eleştiri alan DLSS için şartlar tamamen değişti. Yapılan yenilikler ve düzeltmeler ile birlikte artık DLSS oyuncuların en çok tercih ettiği özellikler arasında.

%70'e varan iyileşme

Nvidia yeni özellik ile ilgili yaptığı paylaşımda, DLSS ile birlikte yüzde 70’e varan bir performans artışı sağlanacak. Call of Duty: Warzone DLSS desteği ile elde edilecek bu yüksek rakamlar, beklentileri karşılamanın çok daha ötesinde. Call of Duty: Warzone sonrasında DLSS desteği alacak bir diğer oyun ise Black Ops Cold War-Zombies’e olacak.





PAYLAŞ