Nusret şimdide Google Pixel 2 XL reklamında! - Haberler - indir.com

Nusret şimdide Google Pixel 2 XL reklamında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-08 15:06:50
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Google'ın içinde bir çok göndermenin yer aldığı yeni reklam filminde Pixel 2'nin etkileyici özelliklerine değiniliyor. Daha önceden Pixel 2 XL'ın pOLED Panelinde yanma problemi ortaya çıkmıştı. Daha sonra kendi kendine garip sesler çıkarıldığı iddia edilen cihazda Android Auto'ya bağlanamama sorunu da ortaya çıkmıştı. Bu problemleri gidermeye çalışan Google, bir nebze olsun bu sorunları unutturmak ve kullanıcı kitlesini yeniden kazanabilmek adına eğlenceli ve bol göndermeli bir reklam filmi yayınladı.

"Ask more of your phone (Telefonunuzdan daha fazlasını isteyin)" sloganı ile tanıtılan Pixel 2, bir akıllı telefondan daha fazlasını sunduğunu iddia ediyor. Ve reklamda da Pixel 2'yi diğer akıllı telefonlardan ayıran özelliklerinden bahsediliyor. Pixel 2'nin sadece bir akıllı telefon olmadığını, bir asistan da olduğunu, hava durumunu bildirdiğini, sizin için bir ürün sipariş verdiğini, mesaj attığını, unuttuğunuz şeyleri hatırlattığını ve daha bir çok özelliği Pixel 2 ile birlikte göreceksiniz. Reklamda Google Assistant'ın yapabildiği bir çok şeyden bahsediliyor. Ayrıca reklam filminde cihazın dolmayan hafızasından ve kameraların gücünden ve ayrıca hızlı şarj ile suya dayanıklılık özelliğinden de bahsediliyor.

Reklamın Pixel 2 özelliklerinin dışında diğer dikkat çeken yönü ise Salt Bae lakaplı, tam bir Türk olan, dünyaca ünlü Nusret'in de bu reklamda oynaması. Google'ın Pixel 2 reklam filminde Nusret, ünlü tuz dökme sahnesi ile yer alıyor. Reklamda Nusret, "bae"nize ellerinizi kullanmadan sesle mesaj atabileceğinizi söylüyor. Bae, burada arkadaş oluyor.

Nusret daha önceden yurtdışından birçok reklam filminin geldiğini söylemişti ama İngilizcesi pekte iyi olmadığı için bu teklifleri kabul edememişti. Geçtiğimiz günlerde İngilizce dil eğitimi almaya başlayan Nusret'i görünen o ki reklam filmlerinde ve belki de Hollywood yapımlarında görmeye alışık olacağız.

İŞTE O REKLAM FİLMİ!





PAYLAŞ