NumerIQ ile Mantıksal İşlem Gücünüzü Geliştirin - Haberler - indir.com

NumerIQ ile Mantıksal İşlem Gücünüzü Geliştirin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple Store ve sitemiz üzerinden de tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad ve iPod Touch akıllı telefonlar ile tabletlerinize indirebileceğiniz oyun NumerIQ, oyuncuların hızlı düşünme ve mantıksal işlem güçlerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Ekranda verilen sayıları kullanarak, sistemin sizden istediği hedef sayıya tamamlamaya çalışacağınız oyunda bu sayıya ulaşabilmek için toplama, çıkarma, bölme veya çarpma işlemlerinden birisini uygulamanız gerekiyor.

Örnek ile açıklayacak olur isek; Diyelim ki sistem sizden 50 sayısına ulaşmanızı istedi ve size 6 farklı sayı verdi. Bu sayıları birleştirerek veya 4 işlemden herhangi birisini sayılara uygulayarak sistem sayısına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Hem Facebook hesabınız hem de NumerIQ üzerinden oluşturacağınız ücretsiz üye hesabı ile oyuna başlayabilir ya da hiçbir kayıt işlemi yapmadan çevrimdışı olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Ayrıca oyunda bulunan farklı modları kullanarak, kendi kendinizi sınayabileceğiniz gibi arkadaşlarınız ile de bire bir karşılaşmalar düzenleyebilir ve yarış yapabilirsiniz.

NumerIQ oyunu Beta olarak yayınlandığı Finlandiya pazarında 1 aylık sürede -ücretsiz board oyunları- kategorisinde birinciliğe yükselerek başarılı olmuştur. Oyunu iOS cihazınıza indirmek için NumerIQ indir linkine tıklayınız.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ