Nubia'dan oyuncuları sevindiren haber - Haberler - indir.com

Nubia'dan oyuncuları sevindiren haber

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun sektörünün önemli isimlerinden Nubia, yarın gerçekleştireceği lansman kapsamında yeni oyuncu telefonu ile beraber Wi-Fi 6 destekli bir oyuncu routerı da tanıtacağının bilgisini verdi. Routers , güçlü CPU'su ve havalandırma sistemi ile düşük gecikme ve yüksek kaplama alanı vadediyor. Daha önce gündemde, Nubia'nın bir sonraki oyuncu odaklı telefonu olacak Red Magic 5S'in AnTuTu puanının ortaya çıktığı konusu yer almıştı. Nubia CEO’su Ni Fei, Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinden yaptığı açıklama ile şirketin 28 Temmuz’da (yarın) yapacağı lansman sırasında Red Magic 5S ile birlikte Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router’ı da tanıtacağını duyurdu.

Küp şeklinde bir tasarıma sahip olan Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router'ın yan kısımlarında, alırken fark edemeyenler için Wi-Fi 6 logosu bulunuyor. Cihazın üst kısmında ise kırmızı LED aydınlatmalı bir Red Magic logosuna sahip olan router, yine üst yüzeyin dört ayrı kenarında hava çıkışını sağlamak için ızgaralar yer alıyor. Söz konusu bu ızgaraların boyutu, cihazın içinde güçlü bir soğutma sistemi olduğunun bir göstergesidir.

Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı

Nubia Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router küp şeklinde tasarıma sahip

Nubia CEO’su Ni Fei tarafından yapılan açıklamalara göre Red Magic Wi-Fi 6 Gaming Router, oyunlarda çok daha düşük gecikme hızı ve daha güçlü bir bağlantı sunmak için yüksek performanslı bir CPU'ya sahip ve aynı zamanda OFDM teknolojisi ile aynı anda birden fazla cihazın bu performanstan faydalanmasını da mümkün hale getiriyor. Aynı zamanda router, daha güçlü kapsama alanı sunmak ve duvardan daha fazla sinyal geçirmek için mesh network yani örgüsel ağ teknolojisine güveniyor. 

Nubia'nın lansman için davetiye gönderdi

Nubia'nın oyunseverler için özel olarak geliştirdiği yeni routerının ve yeni oyuncu telefonunun neler sunduğunu tam olarak yarın gerçekleşecek olan lansman ile beraber öğrenmek mümkün olacak. Üretici şirket, lansmana olan ilginin yüksek olması ve oyuncu ekipmanlarına vurgu yapmak için katılımcılara sıradışı bir davetiye gönderdi. Gameboy benzeri bir tasarıma sahip olan bu davetiyenin üst kısmında büyük bir fan yer alırken alt kısımda bulunan tuşlar ve ortasındaki ekran üzerinden retro bir oyun oynanabiliyor.


Akıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalarAkıllı telefon üreticisi Nubia'dan gelecekteki stratejisi hakkında önemli açıklamalar
Nubia Play'in basın görselleri yayınlandıNubia Play'in basın görselleri yayınlandı
Resmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Play özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ