Nubia Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıtacak - Haberler - indir.com

Nubia Yeni Oyuncu Telefonunu Tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-16 16:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyuncu ekipmanları ile ünlü olan Razer şirketi geçtiğimiz günlerde yeni oyuncu telefon modeli olan Razer Phone'u pazara sunmuştu. Razer Phone ardından Çinli üretici Xioami'nin de sıvı soğutma sistemine sahip Black Shark oyuncu telefon modeli duyurulmuştu. Şimdi ise bir başka Çinli telefon üreticisi olan Nubia cephesinden oyuncu telefonu geleceği belli oldu. 19 Nisan tarihinde yapılacak olan duyuru ile Nubia'nun yeni modeli için davetiyeler hazırladığı ortaya çıktı. Hazırlanan davetiyelerde rakip olarak direkt bir şekilde Xiaomi ve Razer hedef gösterilmiş durumda.

Xiaomi ve Razer yetkilileri de bu duyuruya davet edilirken Nubia cephesinden model hakkında henüz bilgi verilmiş değil. Sızıntılar doğrultusunda ise modelin çentiksiz bir tasarım yapısına sahip olması bekleniyor. Oyun oynarken tüm ekrandan faydalanmak adına 18:9 oran ile beraber 120 Hz ekran yenilenme hızı bu cihazda bulunacak. İşlemci tarafında bir oyuncu telefonu olduğu için model Snapdragon 845 çipsetine sahip olacak. 8 GB RAM ile beraber 128 GB dahili depolamanın bulunması beklenen telefonun soğutma sistemi ise henüz bilinmiyor.

Modelin ayrıca arka yüzeyinde ince bir ekran barı ile bildirim alanı barındırması bekleniyor. Artan oyuncu telefonları arasında bakalım hangi model öncülük gösterecek göreceğiz.





PAYLAŞ