Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı! - Haberler - indir.com

Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Kısa zaman sonra tanıtımının yapılması beklenen Nubia Red Magic 5G, performans kalitesiyle adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Oyunculara yönelik tasarlanan bu telefon AnTuTu'da kırılması son derece zor olan bir rekora imza attı. Çinli Nubia'nın alt markası olarak üretimlerine devam eden ZTE, yakın zaman içerisinde Nubia Red Magic 5G, yeni nesil oyuncu telefonunu piyasaya sürülecek. AnTuTu'da test edilen Nubia Red Magic 5G adlı cihaz, gösterdiği performansla bir rekora imza attı. Piyasaya sürüldüğü andan itibaren kullanıcıların da ilgi odağı olmayı başaracağı düşülen bu ürün Nubia Red Magic 5G, oyuncuların oyun performansını zirveye çıkaracak gibi gözüküyor. 

Nubia CEO'su Ni Fei, resmi Weibo hesabı üzerinden test sonuçlarının ekran görüntüsü yayınlandı. Nubia Red Magic 5G, AnTuTu'da 633.724 puan alarak bugüne kadarki en yüksek skora ulaştı. Kıyaslama yapmak açısından bir diğer oyuncu telefonu Black Shark 3 Pro'nun AnTuTU'da 620.952 puan, iQOO 3 5G'nin ise 597.583 puan aldığını da dile getirmek gerekiyor. Dolayısı ile Nubia Red Magic 5G, performans açısından kesinlikle en güçlü akıllı telefon olarak piyasaya sunulacak. Hem donanımsal özellikleri hem de tasarım açısından son derece güçlü olan Nubia Red Magic 5G adlı cihazın yakın zaman içerisinde beğenilere sunulması bekleniyor. 

10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor10 GB RAM'li ZTE Nubia Red Magic Avrupa'da Sunuluyor

Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB LPDDR5 RAM

Ni Fei geçtiğimiz dönemlerde önce cihazın 144 Hz tazeleme oranı sunan dünyanın ilk oyun odaklı akıllı cep telefonu olacağı verilen bilgiler arasındadır. Nubia Red Magic 5G, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ve Snapdragon X55 modemle beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak. 16 GB LPDDR5 RAM ve 55 Watt hızlı şarj teknolojisine sahip olan söz konusu bu cihazın çift modlu 5G (SA ve NSA) bağlantısını desteklendiği açıklandı. Başarı testinde rekor kırarak başarısını bir kez daha kullanıcılarına kanıtlayan Nubia Red Magic 5G adlı cihaz 120 Hz yenileme hızın sahiptir. Yenileme hızı dikkatleri üzerine çeken özellikler arasındadır. 

Şöyle ki daha önce Nubia tarafından verilen bilgilere göre bu yeni akıllı telefonun 144 Hz yenileme hızına sahip bir ekranla geleceği söylenmişti. Hatta öyle ki 80W hızlı şarj ile sınırlı kalacağı da söylenmişti. 144 Hz monitörlü oyun bilgisayarlarına eş değer olarak görülen Nubia Red Magic 5G adlı cihaz, daha önce de GameBench testinden de başarı ile ayrılmıştı.

Cihazın işlemci kısmında Snapdragon 865'in yer aldığı bu oyuncu odaklı ürün, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olan cihaz, ısınmanın önüne geçmek adına özel bir soğutma sistemine de sahiptir. Akıllı cihazlarında oyun oynamayı seven kullanıcıların cihazlarını buna göre seçmiş olmaları gerekiyor. Oyun severlerin rahatlıkla oyun oynayabileceği bu telefon ortalama 144 FPS’e ulaşan oyun hızı sayesinde oyuncuların performansını güçlendiriyor. Popüler oyun PUBG Mobile'ı Nubia Red Magic 5G adlı cihazda 90 FPS'de rahatlıkla oynayabilirsiniz. Bununla beraber diğer oyunları da oynamak mümkündür. 

 


Fiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 TanıtıldıFiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 Tanıtıldı
Nubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli OlduNubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu
Özellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldıÖzellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldı

PAYLAŞ