Nubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Nubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

ZTE markasının alt markası olan Nubia, geçtiğimiz ay içerisinde tamamen oyun oynamaya özel olarak geliştirilen Red Magic 3 adlı akıllı cihazı tanıtmıştı. Şu an ise söz konusu bu akıllı cihazın satışa sunulacağı tarih belli oldu. Nubia Red Magic 3 adlı akıllı cihaz, oldukça büyük bir 90 Hz OLED ekran özelliğine sahiptir. Bunun yanı sıra aynı zamanda söz konusu bu oyun telefonu gücünü Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Bu akıllı cihazın en önemli özelliklerinden biri de oyun esnasında aşırı ısınmanın önüne geçmek için aktif bir soğutma sistemi sunuyor olmasıdır. Bu oyun telefonu hakkında gelen en iyi haberlerden biri de Hindistan'da 27 Haziran satışa sunulacak olmasıdır. 

Nubia Red Magic 3, iki farklı model ile beraber tasarlandı. Bu model 8GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile beraber gelirken diğer model ise 12 GB RAM özelliğine sahip olacak ve 256 GB depolama alanı ile beraber kullanıcılara sunulacak. Oyuncular için kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmak adına tamamen özel olarak tasarlanan Nubia Red Magic 3'ün 8 GB'lik RAM'e sahip olan modeli 35.999 Hindistan Rupisi’ne yani 3.029 TL'ye, 12 GB RAM’lik modeli ise 46.999 Hindistan Rupisi’ne yani 3.954 TL'ye satışa sunulacak. Canavar olarak nitelendirilen bu oyun telefonu Flipkart sitesi üzerinden satıla sunulacak. 

Fiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 TanıtıldıFiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 Tanıtıldı

Nubia Red Magic 3 oyuncuları sevindiriyor

Hem donanımsal olarak hem de tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nubia Red Magic 3 oldukça iddialı özellikler ile beraber geliyor. 8K çözünürlük özelliği ile video çekme özelliğine sahip plan Nubia Red Magic 3, 90 Hz yenileme hızına sahiptir. Genellikle amiral gemilerde kullanılan Snapdragon 855 işlemci sisteminden güç alan Nubia Red Magic 3, 12 GB RAM ile beraber eşsiz bir kullanım sunuyor Cihazın tatmin edici ekran boyutu sayesinde de oyun oynama keyfinizi eşsiz olarak yaşayacaksınız. Oyun oynamayı seviyorsanız ve sırf oyun oynamak için kendinize özel bir akıllı cihaz sahibi olmak isterseniz Nubia Red Magic 3 modelli akıllı cihazı değerlendirebilirsiniz. 

Nubia Red Magic 3 modelli akıllı cihazın ekranın dokunmatik yenileme hızı ise 240 HZ şeklinde ayarlandı. Söz konusu bu oyun telefonunun ekran kısmında herhangi bir çentik yer almazken, alt ve üst kısımlarda yer alan çerçeveler kullanıcıları rahatsız edecek düzeyde değildir. Genellikle akıllı cihazların iki arka kamerası bulunurken Nubia Red Magic 3 modelli akıllı cihazda tek bir arka kamera tercih edildi. Cihazın arka kısmında yer alan kamera 48 MP çözünürlüğe sahip olurken aynı zamanda f/1.7 diyafram özelliği de mevcuttur. Bunun yanı sıra aynı zamanda Red Magic 3 modelinde SONY IMX586 kamera sensörü bulunuyor. Video kaydı esnasında 1920 fps ağır çekimler ve 8K çözünürlükte video kaydı gerçekleştireceksiniz. Cihazın ön kısmında 16 MP çözünürlüğe sahip f/2.0 diyafram özellikli bir kamera daha yer alıyor. Gelişmiş düzeyde özellikler ile oyunseverler eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. 

 



PAYLAŞ