Nubia Play'in basın görselleri yayınlandı - Haberler - indir.com

Nubia Play'in basın görselleri yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının üreticilerinden Nubia, yarın düzenleyeceği bir etkinlikle beraber duyurusunu yapacağı yeni telefonu Play ile ilgili basın görsellerini yayınladı. şöyle ki yayınlanan görseller, Nubia Play'in Nano cam malzemeden yapılmış bir gövdeye ve metal çerçevelere sahip olacağı ortaya çıkarıldı. Akıllı cep telefonu sektörünün son zamanlarda popüler isimlerinden bir tanesi haline gelen Nubia, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz bir aylık bir süreç içerisinde yeni oyuncu odaklı telefonu Red Magic 5G'nin tanıtımının yanı sıra aynı zamanda yeni logosunu ve marka vizyonunu da tüketicilerle buluşturuyor. Şirket şimdi, yaklaşmakta olan Play adlı yeni akıllı cep telefonu ile ilgili yeni basın görsellerini paylaştı. Nubia, paylaşmış olduğu görseller ile beraber yeni telefonun bazı detaylarını sunuyor. 

Şirket, Play adlı oyuncu odaklı telefonu yarın düzenleyeceği bir etkinlik ile beraber duyuracak. Şirket, yapacağı açıklama ile beraber bu orta sınıf akıllı cep telefonun Snapdragon 765G'den güç alacağını ve 144 Hz tazeleme ortanı sunan bir ekran bulunduracağı da belirtilen bir durumdur. Nubia tarafından bugün itibariyle paylaşılan bu görüntüler ise söz konusu telefonun genel görünüm açısından nasıl etkileyici olacağını da gözler önüne seriyor. 

ZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve FiyatıZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve Fiyatı

Nubia Play'in basın görselleri ortaya çıktı

Akıllı cep telefonu üreticisi Nubia'nın Play adlı akıllı cep telefonu için paylaştığı görsel, söz konusu bub telefonun metal çerçevelere ve bu çerçevelere eşlik eden nano cam gövdeye sahip olacağını gösteriyor. Şirketin konuyla ilgili olarak yaptığı çalışmalar, Nubia Play'in gövdesine atom altı molekül işlemler uygulanmasını sağladı. Daha kolay bir tabirle açıklamak gerekirse telefon, gövde dayanıklılığı açısında tüketicilerin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak gibi gözüküyor. Üretici şirketin yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre yarın duyurusu yapılacak olan Play modelinin arka paneli, kehribar dokuya sahip olacak. Bu açıklama zaten alışagelmiş modellerden çok daha güçlü olacak Play'in görünüş açısından Premium bir tasarıma sahip olacağı da gözlemleniyor. Üstelik bununla beraber tüketiciler, bu premium hissi dokunurken de rahatlıkla alabilecekler. 

Teknoloji şirketi, yeni akıllı cep telefonuyla ilgili tüm detayları, yarın gerçekleştireceği etkinlikle beraber duyurulacak. Yapılan açıklamalarla beraber Nubia'nın Play modelinin hangi özelliklere sahip olduğu ise belli olacak gibi görünüyor. 

 


Özellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldıÖzellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldı
Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!
Resmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Nubia Red Magic 5G özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ