Nubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla Bekleniyor - Haberler - indir.com

Nubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla Bekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 16:45:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Gelişen teknoloji dünyası ile günlük hayatımızda kullandığımız temel eşyalarımızın her biri akıllı teknoloji yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bunlardan en çok dikkat çekenleri ise akıllı cihazların yanı sıra aynı zamanda akıllı saatler olacak. Akıllı cihazlar, katlanabilir telefonlar, katlanabilir bilgisayarlar, akıllı saatler ve şimdide bunları takiben kıvrılabilir akıllı saatler ile karşı karşıyayız. Son zamanlara damgasını vuran MWC 2019 etkinliğinde ilk kez karşımıza çıkan kıvrılabilir akıllı saatler etkinliğin en dikkat çeken ürünleri arasında yer almayı başarıyor. Nubia Alpha adlı akıllı saat her geçen gün ilgileri üzerine toplayacak gibi gözüküyor. 

Nubia Alpha, teknoloji dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olan Mobile World Congress 2019, İspanya’da gerçekleştiriliyor. Fuara damgasını vuran Samsung akıllı katlanabilir telefonlar ilk kez karşımıza çıkmıştı. Bunu yanı sıra ekran olarak kıvrılabilen akıllı saatlerde fuarın en dikkat çeken ürünleri arasında yer almayı başardı. Oldukça fonksiyonel olan akıllı cihazlara bir yenisi olarak eklenen Nubia Alpha, teknoloji açısında bir dev olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

10x Optik Zoom Kamera, Akıllı Cihazlar İçin Hazır10x Optik Zoom Kamera, Akıllı Cihazlar İçin Hazır

Nubia Alpha, akıllı saat piyasasını sallayacak

Etkinliğin tek türü olma konusunda Samsung ile yanyana olan Nubia Alpha akıllı saat piyasasında kıvrılabilir ekrana sahip olan tek akıllı saattir. Bu eşsiz akıllı saat OLED ekran özelliği ile kusursuz bir tasarım doğrultusunda hazırlanmış olup kullanıcılarını etkileyecek kıvamdadır. Bununla beraber aynı zamanda Nubia Alpha kamera ve eSIM desteğine de sahiptir. ZTE firması tarafından tasarlanan saatin şimdilik edinilen bilgilere göre Android cihazlarda bulunan pek çok özelliğe sahip olacağı düşünülüyor. Hem tasarım harikası hem de özellikleri ile akıllı saat kullananların işini son derece kolaylaştıracak olan Nubia Alpha etkinlikte alanında gözde olmayı başarıyor. 

Nubia Alpha cihazın iç tasarımında ise Snapdragon Wear 2100 çipseti, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza olacak. Bu eşsiz akıllı saatin kendine özgü bir işletim sistemi bulunuyor ve bununla beraber aynı zamanda 500 mAh bataryaya da sahiptir. Son derece teknolojik olan ürün kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeydedir. Bu eşsiz akıllı saatin özelliklerine baktığımız taktirde tıpkı bir akıllı telefon gibi gözüken  Nubia Alpha, son teknoloji özellikleri sayesinde cep telefona bağlı olmadan da cep telefonu işlevi görebilecek. Bu özelliklere sahip olan Nubia Alpha bu sayede ilk giyilebilir akıllı cep telefonu olarak anılıyor. Bu eşsiz tasarımın ekran kapasitesi 4 inç (960x192 piksel) kıvrılabilen, esnek OLED sistemi doğrultusunda tasarlanmıştır. 

İlk kez kıvrılabilir ekran özelliğine sahip olan bu akıllı saatin tasarımcısı ZTE, akıllı saatin standart ekran boyutuna göre 2.3 kat daha büyük olacağını iddia ediyor. Kıvrılma özelliği sayesinde bileği kavrayacak düzeyde olan Nubia Alpha ile arama yapmak, arama yanıtlamak, fotoğraf çekmek ve uygulamalar kullanmak mümkün olacak. Tüm bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda hoparlör, T9 klavye desteği de bulunuyor, 5 MP kamera özelliğine de sahip olacak.Bu akıllı saatin iki farklı versiyonu var. Biri Bluetooth diğeri ise eSIM versiyonu. Bluetooth versiyonu akıllı cihaz ile çalışırken eSIM versiyonu tek başına çalışacak kıvamda olacak. 4G bağlantısı ile hızlı kullanım sunan cihaz 2019'un Nisan ayında satışa sunulacak. 


Akıllı buzdolapları veri sızdırabilir mi?Akıllı buzdolapları veri sızdırabilir mi?
2018'de Yapılan Akıllı Saat Satışlarında Apple Zirveyi Bırakmadı2018'de Yapılan Akıllı Saat Satışlarında Apple Zirveyi Bırakmadı
Akıllı Telefonlardaki ÖTV Yüzde 50'ye ÇıkabilirAkıllı Telefonlardaki ÖTV Yüzde 50'ye Çıkabilir

PAYLAŞ