NSA şarj istasyonu Shmoocon'da boy gösterdi - Haberler - indir.com

NSA şarj istasyonu Shmoocon'da boy gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 13:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon kullanan herkes, şarjı bitmek üzere ve acil bir işi var şarj etmesi gereken anı yaşamıştır. Peki bu aciliyetiniz o kadar önemli ki sizin için ölüm kalım meselesi. Peki böyle bir çaresizlik anında sizler neler yaparsınız. Biz size şöyle bir örnek verelim; Amerika Birleşik Devletleri menşei olan NSA (Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı) sizin için sunduğu şarj istasyonunda akıllı telefonunuzu şarj eder misiniz? Bu soruyu neden sorduğumuza gelecek olursak, bazı insanlar bu ikilem ile yüzleşmek zorunda kaldılar.

Herkesin bildiği üzere bir hacker konferansı olan Schmoocon, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen bir konferans da, yerdeki stantlardan biri, büyük bir ikilime katılımcılara yaşattı. Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı’nın şarj istasyonu şeklindeki standı, düzenlenen konferansta en çok dikkat çeken konulardan bir tanesi de buydu. NSA kurduğu stantla herkese şu mesajı vermek istiyor; “ Denemek istediğini biliyorsun!" Bu düsturda yola çıkan NSA kendi şarj istasyonu bulunuyor.

Dubai'de iPad görünümlü teknolojik bir bina inşa ediliyorDubai'de iPad görünümlü teknolojik bir bina inşa ediliyor

“Stant, etkinlikte kullanılmak üzerine hazırlandı ve... sonuçlarını Twitter'da görüyorsunuz." 

Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı yetkilisi olan Rob Joyce, bahsettiğimiz stand için bir fotoğrafı sosyal medya platformu olan Twitter’a yükledi. Daha sonra ise bunun NSA’nın ajansı hakkında internette devamlı olarak paylaşılan şakalara olan bir cevabı olduğunu ifade etti. Konuyla ilgili olarak bir röportaj yapan NSA medya ilişkileri yetkilisi Chris Augustine, “Stant, etkinlikte kullanılmak üzerine hazırlandı ve... sonuçlarını Twitter'da görüyorsunuz." dedi.

 

 

 


2018'in En İyi Performansa Sahip Telefonları2018'in En İyi Performansa Sahip Telefonları
GeForce RTX 2080 TI üzerine inşa edilen MSI ve EVGA CES 2019'da duyurulduGeForce RTX 2080 TI üzerine inşa edilen MSI ve EVGA CES 2019'da duyuruldu

PAYLAŞ