Nova Launcher Prime Neredeyse Bedava! - Haberler - indir.com

Nova Launcher Prime Neredeyse Bedava!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 15:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Google Play Store'nin en popüler uygulaması olmasının yanı sıra, Launcher kategorisinde en bilindik uygulama olan Nova Launcher, kısa süreliğine 0.59 TL.

Nova Launcher'ın hali hazırda ücretsiz versiyonu da mevcut. Uygulamanın ücretsiz hali de oldukça kullanışlı olsa da Prime versiyonu ile birlikte uygulama bir çok özelleştirme ve opsiyon kazanarak fonksiyonelliği arttırıyor. 

Samsung Galaxy S8 Launcher'ı Nasıl Yüklenir?Samsung Galaxy S8 Launcher'ı Nasıl Yüklenir?

TeslaCoil Software tarafından geliştirilen Nova Launcher, mağazalara yedi yıl önce giriş yapmış ve kısa süre içinde Android platformunun en popüler Launcher uygulaması haline gelerek zirveye çıkmıştı. Uygulamanın ücretli versiyonu Nova Launcher Prime, Türkiye'de en çok satın alınan ücretli uygulamalar konumunda da yerini bırakmıyor.

Yaptığı indirimle tekrardan adını duyuran Nova Launcher, Normal şartlarda 10 TL fiyat etiketine sahipken 0.59 TL'ye kadar indirime girdi. Bu indirimden faydalanmak için süre oldukça kısıtlı. Telefonunda farklılığı sevenler için, klasik görünümlerden sıkılıp kendi tarzlarını oluşturmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Nova Launcher Prime sürümüyle birlikte ikon, geçiş efektleri, sayfa düzeni, sayısı ve daha bir çok özelliğe kavuşabilirsiniz.


Oreo Özellikli Nova Launcher 5.4 YayınlandıOreo Özellikli Nova Launcher 5.4 Yayınlandı
Microsoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler KazandıMicrosoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler Kazandı
En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)

PAYLAŞ