Nougat 7.0 Güncelleme'den Özelliklerinden Yararlanmak - Haberler - indir.com

Nougat 7.0 Güncelleme'den Özelliklerinden Yararlanmak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-02 14:12:41
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android?in en yeni sürümü olan Nougat güncellemesi yavaş yavaş tüm cihazlara verilmeye devam ediyor. Özellikle telefon üreticilerinin cihazlarına güncellemeyi uyumlu hale getirmesi biraz zaman olduğundan dolayı bazı zamanlar kullanıcılar güncellemeyi uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar. Android 7.0 Nougat ile gelen birçok yeni yetenek ve özellikte bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Android Nougat güncellemesini almadan, Nougat özelliklerini sunabilen bazı uygulamalardan bahsedeceğiz. Güncelleme almadan Nougat özelliklerinden yararlanmak için aşağıda vereceğimiz uygulamalardan yardım alabilirsiniz.

Android Nougat Özelliklerine Sahip Olmak

Launcher

Nougat güncellemesi ile beraber en önemli değişiklik beklide arayüz noktasında oldu diyebiliriz. Uygulamalar ve seçenekler bölümünde tasarımsal değişiklikler oldu ve daha akıcı menüler kullanıcılara sunuldu. Sizde bu arayüzden faydalanmak için Nougat Launcher isimli uygulamayı Google Play Store üzerinden sahip olarak, Nougat launcher deneyimini deneyimleyebilirsiniz.

Arama Bölümü

Nougat güncellemesi ile beraber tasarım noktasında değişiklik olan numaratik arama bölümünü ise N Dialer+Calci isimli uygulama ile halledebilirsiniz. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile arama ve hesap makinası bölümünü Nougat tasarımı ile kullanabilirsiniz.

Bildirim ve Durum Çubuğu

Belki de Android Nougat 7.0 ile değişikliğe uğrayan ve oldukça hoş bir tasarıma sahip olan nokta olan bildirim panelini yine güncellemeye gerek kalmadan değiştirebilirsiniz. Ancak root erişime sahip olan bir akıllı telefona sahip iseniz Android N-ify the sattus bar aracı ile Android Nougat işletim sisteminde bulunan bildirim alanının tasarımına sahip olabilirsiniz. Ancak hatırlatmak da fayda var ki bu gibi uygulamaları yüklemek için ilk önce Xposed Installer kurulumuna ihtiyacınız olmaktadır.





PAYLAŞ