Notifyr ile iPhone Bildirimlerini Mac Masaüstüne Taşıyın - Haberler - indir.com

Notifyr ile iPhone Bildirimlerini Mac Masaüstüne Taşıyın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

17 yaşındaki bağımsız uygulama geliştiricisi Joost van Djik tarafından hazırlanan Notifyr, iOS uyumlu cihazlarınıza gelen tüm bildirimleri Mac masaüstünüze taşıyan kullanışlı bir uygulamadır.

Telefonunuzda uzakta olduğunuz zamanlarda gelen bildirimleri Bluetooth teknolojisine sahip yapısı aracılığıyla Mac masaüstünüze taşıyan uygulama sayesinde Instagram'da yaptığınız paylaşımlara gelen yorumlardan, Gmail'e gelen e-postalardan, WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz mesajlara karşılık gelen cevaplardan ya da Foursquare üzerinden yapılan check-in bildirimlerinden anında haberdar olabilir ve bu bildirimleri masaüstünden görebilirsiniz.

Nofityr

Sade tasarlanmış arayüzü ve kolay kullanımıyla dikkatimizi çeken Notifyr ile iPhone bildirimlerini masaüstüne taşımak için uygulamanın Mac sürümünü MacBook ya da iMac bilgisayarınıza indirerek, telefonunuzu eşleştirmeniz gerekiyor.

2011 yılı sonrası MacBook Air, Mac Mini, Macbook Pro ve iMac'lerde kullanabileceğiniz Notifyr'nin 3.99 Usd fiyat etiketine sahip olan iPhone uygulamasıyla ücretsiz olarak sunulan Mac uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ