Note 9'un S-Pen Kalemi Gelişmiş Yetenekler İle Geliyor - Haberler - indir.com

Note 9'un S-Pen Kalemi Gelişmiş Yetenekler İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 13:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un sevilen Note serisinin yeni ailesi olacak Galaxy Note 9'un yakın bir zamanda resmiyet kazanması bekleniyor. Modele dair yeni detaylar belli olmaya devam ederken şimdi ise cihazın kendisinden çok yeni S Pen kalemi hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı. Galaxy Note serisi modeller sundukları teknik özelliklerin yanı sıra barındırdıkları S-Pen kalemleri ile ön plana çıkıyorlar. Şimdi ise Güney Koreli şirket Samsung'un yeni Note 9 ailesi ile beraber bu S-Pen kalemlerinde ciddi yeniliklerin ve geliştirmelerin yapılacağı ortaya çıktı. Bu kapsamda ilk dikkat çeken detaylardan birisi kaleme gelecek olan Bluetooth desteği olacak.

Şirketin yapmış olduğu başvuru dökümanlarının sızıntı bilgilerine göre yeni kalem ayrıca bir Bluetooth işlevine de sahip olacak. Samsung'un yeni S-Pen'i sadece kalem olmak yerine çeşitli amaçlarda da kullanılmak üzere tasarlayacağı bekleniyor. Bu durum gerçekleşir ise kullanıcılar kalem yardımı ile müzik kontrolü, fotoğraf çekme, başlat-durdur, çağrı cevaplama ve bekletme gibi özellikleri yapabilmesi bekleniyor. Ayrıca çeşitli güncelleme destekleri ile bu Bluetooth destekli kaleme farklı işlevlerinde kazandırılması bekleniyor. Ayrıca cihaz ile bağlı olacak kalemin bir araç olacağı ve cihazı kaybettiğinizde kalem ile sinyaline erişmek gibi yeteneklerinde bulunması düşünceler arasında yer alıyor.

Yeni S-Pen kalemi ve Note 9'da yer alacak güçlü donanım özellik detaylarına 9 Ağustos tarihinde resmi olarak erişeceğiz. Diğer yandan Samsung'un bir hayli gelişmiş özelliklere sahip olarak gelmesi beklediğimiz S-Pen'in Samsung'un diğer aksesuarları ile de bir uyum içerisinde çalışması beklentiler arasında bulunuyor. Sevilen seri Note'un bakalım yeni ailesi ile beraber Samsung, S-Pen tarafında adından söz ettirecek mi yakın zamanda göreceğiz.





PAYLAŞ