Note 9'un bataryası ne kadar güvenli? - Haberler - indir.com

Note 9'un bataryası ne kadar güvenli?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 10:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Note 7 modelinde yaşanan batarya sorunu sonrasında Note 9 da bu konuda mercek altına alındı. Peki, batarya konusunda Note 9 ne kadar başarılı?

Tanıtımı yapıldıktan sonra geçtiğimiz haftadan beri teknoloji dünyasının en dikkat çeken modellerinden birisi olan Note 9, markanın karanlık mazisi nedeniyle batarya incelemelerinde konuk olmaya devam ediyor. Note7 serisindeki batarya hatası nedeniyle herhangi bir sorunun yaşanıp yaşanmayacağı merak edilirken yapılan ilk incelemeler ile birlikte cihazdaki batarya özelliklerinin değiştirildiği görülüyor.

Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!

Galaxy Note 9 için ısınma önlemi

Note 9'un bataryası için resmi açıklama!

Note 8 ile birlikte kötü imaj her ne kadar giderilmiş olsa da Note 9 ile birlikte Note 7 modeli tekrar hatırlandı. Konuyla ilgili gündemde haberlerin yer alması üzerine şirketten açıklama gelirken telefonun güvenli olduğu belirtildi. Marka adına açıklama yapan isim Samsung'un mobil bölüm CEO'su DJ Koh olurken Koh 'Tamamen güvenli' dedi.  Açıklamasında “Galaxy Note 9'daki batarya her zamankinden daha güvenli. Kullanıcılar artık piller hakkında endişelenmek zorunda değil,"  diyerek Samsung kullanıcılarına da mesaj gönderen Koh, yaşanan olaylar sonrasında batarya güvenliği noktasında yeni planlamaların yapılarak kontrol bölümünün oluşturulduğunu hatırlattı.

Note 9 ile birlikte sıvı soğutmalı bir sisteme geçiş yapan Samsung, telefonun zor şartlar altında dahi minimum ısınmaya ulaşmasını sağlamak adına önemli bir adım atmıştı. Yapılan açıklamalar da bu sisteme atıf yaparak Note 9 bataryalarında bir sorun yaşanmayacağını söylüyor.

Samsung Galaxy Note 9, Dev Bataryasıyla Dikkat Çekiyor!


Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu?Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu?
Note 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyorNote 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyor
Note 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylarNote 9 için Türkiye'de değişim kampanyası başladı! İşte detaylar

PAYLAŞ