Note 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyor - Haberler - indir.com

Note 9 ile birlikte S Pen uzaktan kumanda oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-11 11:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Note 9 ile birlikte yeni yetenekler kazanan S Pen oldukça etkileyici bir durumda. Cihaz kullanımını üst seviyeye çıkarak yeni kalemin üstelik telefondan bağımsız olarak yapabileceği pek çok yeni özellik bulunuyor.

Yapılan tanıtım sonrasında daha yakın mercek altına alınan S Pen, pek çok yeni özelliği ile göz dolduruyor. Cihazda yer alan yeni işlevler ile birlikte uzaktan kumanda olarak dahi yeni aparatı kullanmak mümkün.

Galaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleriGalaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!

S Pen’in kumanda işlevleri neler olacak?

Herhangi bir sunumda kişilerin S Pen ile sunumu yönetmesi artık çok kolay. Slaytlar arasındaki geçişlerin yapılabileceği yeni kalemde, müzik durdurma ya da başlatma gibi fonksiyonlar da mevcut. Fotoğraf çekme noktasında dahi etkin bir görev alan kalem, tek tuş ile fotoğraf çekimi yapabilecek. Sadece fonksiyon olarak değil, tasarım açısından da yenilenen S Pen, sarı, mor gibi farklı renklerle kullanıcıları bekliyor.+

Galaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Kişiselleştirilebilir olacak

S Pen ile ilgili en önemli detaylardan bir diğeri ise diğer geliştiriciler için S Pen’in farklı ve aslında sınırsız özellikler sunması. Geliştiriciler tarafından farklı fonksiyonların atanabileceği S Pen, kalemin kullanılmasında uygulamalara da farklı bir deneyim getirecek. Bu bakımdan Samsung'un yapmış olduğu hamle sadece uzaktan kumanda ya da telefondaki bazı işlevlerin kalem üzerinden gerçekleşmesi değil, telefona farklı şekilde katkı sağlayacak ek bir donanım geliştirmesi oldu.


İlgili uygulamalar
Samsung Galaxy Note 9 fotoğrafları! İşte tüm detaylarıyla yeni modelSamsung Galaxy Note 9 fotoğrafları! İşte tüm detaylarıyla yeni model

PAYLAŞ