Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu? - Haberler - indir.com

Note 8 kılıfları Note 9 ile uyumlu mu?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-13 11:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tanıtımı ile birlikte satış süreci başlatılan Note 9 için merak edilenlerden birisi de Note 8 kılıflarının Note 9 ile uyumlu olup olmadığı.

Samsung tarafından tanıtımı yapılan Note 9 modelinin Note 8’den tasarım olarak çok fazla fark içermemesi, iki cihaz arasında ortak bir kılıf kullanımının olup olmayacağı sorusunu akılara getirdi. Cihaz için özelliklerin çok ciddi anlamda geliştirilmesi tasarım eleştirilerinin arka planda kalmasını sağlarken, Note 9 için kılıf konusunda kişilerin Note 8’de kullandıklarının uyumlu olup olmadığı da yanıtını buldu.

Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!

Note 9, Samsung'un sitesinde yerini aldı!

Note 9 kılıfları nasıl olacak?

Note 9 tasarımının aynı olması Note 8 kullanıcıları için akıllara avantaj olabilir düşüncesini getirse de ne yazık ki Note 8 ile Note 9 kılıflarını ortak bir şekilde kullanmak mümkün değil. Tasarım anlamında tam olarak benzerlik olmadığı için küçük değişiklikler yapılmış durumda. Bu nedenle de Note 8 kılıflarını Note 9’a geçiş yapan kişilerin bir kenara koyması gerekecek.

Galaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemi

Kılıflar neden uyumlu değil?

Kılıfların uyumlu olmamasının en önemli nedenlerinden birisi Note 8’de eleştiri çeken bazı detayların Note 9 ile birlikte düzeltilmesi. Özellikle parmak izi tarayıcısının yeri, kullanıcılar tarafından uygun bulunmamıştı. Kameranın hemen yanında yer alan parmak izi tarayıcısı Note 9 ile birlikte kameranın alt bölümüne yerleştirildi. Bu nedenle ilk baştan itibaren kılıfların uyumsuzluğu söz konusu. Parmak izi tarayıcısını önemsemeyen kullanıcılar için de durum değişmiyor. Zira Note 9, Note 8 modeline göre küçük farklara sahip. Yeni model 0.6mm daha kısa, 1.6mm daha geniş ve 0.2mm daha kalın. Bu nedenle de Samsung yaptığı küçük değişiklikler ile birlikte kılıf gibi aksesuarlar için ortak kullanımı şu anda iptal etmiş durumda.

Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 8 karşı karşıya!


Samsung Galaxy Note 9 Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıtıldıSamsung Galaxy Note 9 Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası 2 ile tanıtıldı
Galaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemiGalaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemi
Samsung Galaxy Note 9 fotoğrafları! İşte tüm detaylarıyla yeni modelSamsung Galaxy Note 9 fotoğrafları! İşte tüm detaylarıyla yeni model

PAYLAŞ