Note 7'den sonra şimdi de Galaxy S8 patladı - Haberler - indir.com

Note 7'den sonra şimdi de Galaxy S8 patladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-11 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung, 2016 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy modeli Note 7'de, patlama sorunuyla karşı karşıya kalmıştı. Kullanıcılar, cihazlarının aniden patlamasından şikayet edince, Samsung hatayı kabul edip, tüm Note 7 cihazlarının toplatılması kararına varmıştı ve bu durum şirketi hem maddi hem de manevi anlamda büyük zarara soktu. Bundan da ziyade, bu patlamalar insanın canına mal olacak kadar ciddi bir şekilde gerçekleşebiliyor. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçmesiyle birlikte, olay da kapandı. Fakat geçtiğimiz günlerde farklı bir Samsung modelinde yine patlama sorunu ortaya çıktı.  Araçta yer alan Galaxy S4 ve Galaxy S8 cihazları bir anda alev alarak patladı.

Galaxy S8, içerisinde patladığı arabayı küle döndürdü

Galaxy Note 7'ye dair yaşananlar, ilk dönem gündeme bomba gibi düşse de sonraki zamanlarda üzeri örtülen bir olay oldu. Galaxy S8'e ilişkin yaşananlar ise o örtünün yeniden açılmasına neden ve olacak gibi görünüyor. Amerika'nın Detroit şehrinde bir araçta bulunan Galaxy S8 ve Galaxy S4 cihazları, bir anda kendi kendine alev aldı ve bir süre sonra da aracın içerisinde patladı. Araç sahibinin verdiği ifadede, her iki cihazda aracın ön kısmında bulunan bardak koyma kısmında duruyordu. Bir anda alev alan cihazlar sonrasında patlayarak, Nissan Maxima marka araca çok ciddi zarar verdi. Sürücü olayın üzerine kendisini zorlukla dışarı attı ve aracının yanmasına da engel olamadı.

Detroit İtfaiyesi tarafından doğrulanan olayın üzerine, gözler Samsung'a çevrildi. Samsung, konuyla ilgili açıklama yaptı ve açıklamasında, bu tip konularda cihazlarının arkasında olduklarını söyledi ve yaşanan olaya dair kapsamlı bir araştırma yapacaklarının altını çizdi.





PAYLAŞ