Note 20'nin özellikleri hakkında bilgiler - Haberler - indir.com

Note 20'nin özellikleri hakkında bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-05 11:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yaz döneminde kullanıcıların beğenisine sunmayı planladığı, Galaxy Note 20 ailesi için yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Şöyle ki serinin içinde yer alacağı söylenen bu üç modelinde 128 GB depolama alanının olacağı dile getirildi. Cihazların fiyatlarıyla ilgili bilgiler mevcut olduğun gibi aynı zamanda konu hakkında birbirinden farklı özelliklerde ortaya çıktı. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Samsung, Galaxy Note ailesinin arasına bir yenisini daha eklemek için çok geçmeden hazırlıklara başladı. Yaz döneminde çıkması planlanan Samsung Galaxy Note 20 serisi için yeni bilgiler nihayet geldi.

Note 20 serisi hakkında ortay atılan söylentiler

Galaxy Note 20 adlı akıllı cihazın 128 GB depolama seçeneği ile beraber kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunacağı dile getiriliyor. 

Galaxy Note 20 ekranı yenileme hızı ile daha iyi olacak!Galaxy Note 20 ekranı yenileme hızı ile daha iyi olacak!

Samsung bünyesinde Project C olarak geçen akıllı cep telefonlarında, mikro SD yuvasının yer alacağı düşünülüyor. Bu sayede depolama alanının genişletilmesi ve kullanıcılara rahat bir kullanım sunulması planlanıyor. Geçtiğimiz yıl ise Galaxy Note 10 ve Note 10+ 256 GB depolama alanı sunmuştu. Fakat, Note 10’da mikro SD yuvası yer almıyordu.

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan söylentilere göre, Galaxy Note 20, Note 20 Plus ve Note 20 Ultra modelli akıllı cihazlar beraber üç cihazı da kullanıcıların beğenisine sunabilir. Seri içerisinde yer alacak olan bu bu modeller, gücünü Snapdragon 865 Plus işlemciden alacağı söyleniyor ve kullanıcılara güçlü bir akıllı cihaz sunuluyor. Diğer yandan ise Galaxy Note 20 akıllı cep telefonu için model numarasının SM-N981 olacağı biliniyor. Galaxy Note için ise bu, N971 şeklindeydi. Şu ana kadar, Galaxy Note 20 ile ile ilgili pek fazla detay ortaya çıkmadı fakat bu akıllı cihaz serisinde özellikle dikkat çekecek özelliklerden biri yükseltilmiş kamera sistemi olacak. Halihazırda Galaxy S20’de 40 MP ön kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera, 108 MP geniş açılı kamera, 48 MP telefoto kamera ve derinlikli görüş kamerası yer alıyor. Bu kamer sisteminin djha da yükseltilmiş haliyle karşılaşmak mümkün olacak gibi gözüküyor.

Note 20'nin fiyat bilgisi

Söz konusu bu akıllı cihazın depolama alanı 128 GB olduğu değerlendirildiğinde ve cihazın 8K'da kayıt yapabileceği düşünüldüğü taktirde cihazda bir mikro SD kart yuvasının olacağı da düşünülüyor. Galaxy Note 20 adlı akıllı cihazın çıkış tarihine değinmek gerekirse, ürünün Ağustos ortasında kullanıcılara sunulması bekleniyor. Hatta öyle ki lansmandan iki hafta önce satışa sunulacağı düşünülüyor. Geçmiş yıllarda tanıtılan Note serileri de aynı tarihlerde duyurulduğunun altını çizmek gerekiyor.

Galaxt Note 20 ailesinin fiyatı konusunda ise çeşitli söylentilerin olduğunu görmek mümkündür. Söz konusu bu cihazın fiyatının, 1049 ABD doları civarında olacağı söyleniyor. Galaxy Note 20+ ise 1199 dolarlık bir fiyat etiketiyle beraber kullanıcıların beğenisine sunulacağı düşünülüyor. Şu an için cihaz hakkında elde edilen bilgiler bunlarla kısıtlıdır. İlerleyen günlerde bu cihaz hakkında daha detaylı bilgilerin gelmesi bekleniyor. 


Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor

PAYLAŞ