Norton, kripto para madenciliği için yeni hizmetlerini duyurdu - Haberler - indir.com

Norton, kripto para madenciliği için yeni hizmetlerini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Antivirüs programı olarak hizmet veren Norton, kripto para madenciliği ile ilgili olarak geliştirmiş olduğu yeni hizmetin duyurusunu yaptı. 

Norton, virüsten koruma programlarına kripto para madenciliğini de ekledi. Kripto para dünyasına giriş yapmayı düşünen ancak dolandırılmaktan korkan kullanıcılar için antivirüs ve kimlik hırsızlığına karşı koruma sağlayan NortonLifeLock ile beraber kripto dolandırıcılığına karşın olası durumlar için çözüm olabilir. Şirket konu ile ilgili olarak yapmış olduğu basın açıklamasında Norton Crypto'nun "tüketicilerin güvenilir Norton 360 platformu aracılığıyla güvenli ve kolay bir şekilde kripto para madenciliği yapmalarını sağlamak için tasarlanmış bir özellik" olduğunu aktardı.

Norton Onaylı Kot Pantolon Cüzdanlarımızı Koruyacak! (Video)Norton Onaylı Kot Pantolon Cüzdanlarımızı Koruyacak! (Video)

Norton Crypto, kripto para madencileri için güvenlik sağlıyor

Temelinde bir antivirüs programı olan Norton 360, şu an için bir parola yönetici, bir bulut yedekleme hizmeti, VPN ve LifeLock eklentileri ile beraber kimlik hırsızlığı koruma hizmeti veriyor. Şirket söz konusu bu yeni özelliği Norton Crypto ile beraber hem madeni hem de kripto para cüzdanı alanına da yönelerek hizmetini genişletecek. 

Yeni hizmet ile ilgili olarak basın bülteninde yer alan bilgilere göre; “Müşteriler, sabit disk arızası nedeniyle kaybedilmemesi için bulutta depolanan Norton Crypto Cüzdanları’ndan kazançlarını takip edebilecek ve aktarma yapabilecek." İlk aşamada sadece Ethereum madenciliği için hizmet sunacak olan bu program, gelecek zamanlar içerisinde diğer popüler kripto para birimleri için de hizmet sunacak. Norton Crypto’nun gelecek aylar içerisinde tüm Norton 360 müşterilerinin kullanımına sunulması bekleniyor.



PAYLAŞ