NordVPN'le sınırsız internetin tadını çıkarın - Haberler - indir.com

NordVPN'le sınırsız internetin tadını çıkarın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 16:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

İnternette hızınızdan ödün vermeyerek güvende olmaya önem veren kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alan NordVPN internet trafiğinin güvenli ve şifrelenmiş bir tünelden akmasını sağlıyor.

Kullanıcılara maksimum gizlilik sunan NordVPN’nin kullanıcılar tarafından en sevilen özelliklerinden birisi de bağlantı hızında hiçbir kayba neden olmaması. Kişisel verilerinizi tamamen gizlilik ilkesine bağlı olarak güvende kalmasını sağlayan NordVPN kullanıcılar gönül rahatlığı veriyor.

Sadece Windows ve macOS’lardan değil iOS, Android, Android TV için de uygulamalara sahip olan NordVPN, kullanıcılarına Chrome ve Firefox için şifrelenmiş Proxy uzantıları da sunuyor. NordVPN’in en öne çıkan özelliklerinden birisi de kullanıcılarına tek bir hesapla 6 farklı cihazdan erişim imkanı tanıması. Kullanıcılarını hiçbir şekilde kısıtlamayan ve hem kullanımda, hem de internette özgürlük sunan NordVPN, 58 ülkede 5600'in üzerinde sunucuya sahip.

NordVPN nedir? Nasıl kullanılır?

Sunduğu farklı sunucularla internette düşük hızı ortadan kaldıran NordVPN aynı zamanda kullanıcılarına en yakın sunuyu daha kolay bulma imkanı da tanıyor.

Kullanıcılardan tam not alan VPN uygulaması olarak büyük bir başarı elde eden NordVPN farklı kategorilerde üyelik seçenekleri ve uygun abonelik profillerine de sahip. Güvende olmak, bağlantı hızınızdan kaybetmemek istiyor ve aynı zamanda hesaplı bir VPN uygulaması arıyorsanız NordVPN’le sınırsız internetin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik NordVPN’in doğum günü şerefine bugün sınırlı bir süre için 3 yıllık NordVPN planını %70 indirimli olarak satın alabilirsiniz

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ