NOPcon 2013 Güvenlik Konferansı - Haberler - indir.com

NOPcon 2013 Güvenlik Konferansı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik
Önemli yabancı konuşmacıların katılımı ile düzenlenecek olan Güvenlik Konferansı NOPcon'a indir.com olarak medya sponsoru olduk. Marmara Üniversitesi ve SignalSEC tarafından düzenlenecek olan konferansa Blackhat, Syscan, Defcon, POC gibi bu alanda en iyi konferanslarda sunum yapmış 4 konuşmacı katılacak.

Yurtdışında büyük katılım isteyen bu tarz etkinliklerin aksine NOPCon'a katılım tamamen ücretsiz. Bu yıl konferansın ana konuları ileri seviye siber silah geliştirme, zararlı yazılım tespit/analiz ve tersine mühendislik yöntemleri oluşturuyor. NOPCon ekibi de bilgi güvenliğinin sadece ağ güvenliği, güvenlik duvarları ve "ddos" saldırılarından ibaret olmadığını anlatarak "low-level" (tersine mühendislik , exploit development, malware) gibi konulara ilgi çekmek istiyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen NOPcon, yabancı ana konuşmacıların yanında Türkiye'deki bilgi güvenliği camiasının da bir araya getiriyor. Nikita Tarakanov, Moti Joseph, Svetlana Gaivoronski, Canberk Bolat, Gökhan Alkan ve Mohamed Saher konferansın önde gelen konuşmacılarından bazıları.

Ücretsiz olan etkinliğe kayıt için nopcon.org adresi ziyaret etmeniz gerekiyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ