Nokia'nın uygun fiyatlı telefonu C01 Plus tanıtıldı - Haberler - indir.com

Nokia'nın uygun fiyatlı telefonu C01 Plus tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-09 18:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia, Android 11 Go sürümü ile beraber gelen akıllı cep telefon modeli C01 Plus'ı sessiz bir şekilde duyurdu. 5,45 inç boyutunda bir ekran üzerinde kurulan bu akıllı cep telefon oldukça düşük bir fiyatla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Nokia, uygun fiyat etiketine sahip olan telefon modeli Nokia C01'in tanıtımını gerçekleştirdi. Bu akıllı cep telefon Android 11 Go sürümü ile beraber geliyor. Kendi fiyatında olan cihazlara göre 8 çekirdekli işlemci sistemi ve 16 GB dahili hafıza gibi fiyatına göre oldukça ileri seviyede olan özellikler ile beraber geliyor. Aynı zamanda oldukça iyi denilecek düzeyde bir batarya kapasitesine de sahip olan bu akıllı cihaz, 4G özelliğine de sahiptir. Ancak maalesef ki Nokia C01 Plus, bu özelliklerin gerisinde kalan farklı bir özelliğe de sahiptir. Ancak fiyatına bakıldığında bu şekilde eksi yönlerinin olması de muhtemel durumlar arasındadır. 

Nokia yöneticisi HMD Global ve Nokia'dan ayrıldıNokia yöneticisi HMD Global ve Nokia'dan ayrıldı

C01 Plus'ın depolama alanı128 GB’a kadar arttırılabiliyor

 

Nokia C01 Plus, 5,45 inç boyutunda 720x1440p çözünürlüğünde HD+ bir ekran üzerine kuruludur. Bu ekranda IPS LCD bir panel yer alıyor. Ön ve arka kısmındaki kameralara bakılırsa her iki kısımda da birer adet olmak üzere 5 MP çözünürlüğünde kameralar yer alıyor. Söz konusu bu akıllı cihazın 3000 mAh değerinde çıkarılabilir bir bataryası vardır. Söz konusu bu batarya 5 V, 1A (5W) değeriyle ve micro USB aracılığıyla şarj olabiliyor. 157 gram ağırlığında olan bu telefonda 3,5 mm kulaklık girişi ve micro USB girişi dışında herhangi bir giriş bulunmuyor. Söz konusu bu telefon, 4G, Bluetooth 4,2 ve 2,4 GHz Wi-Fi hızlarını destekliyor. Ancak cihazda sadece 1 GB değerinde bir RAM bulunuyor.

Diğer özelliklerine bakıldığında oldukça düşük bir RAM kapasitesine sahip olsa da diğer akıllı cep telefonların fiyatları düşünüldüğünde oldukça uygun fiyatlı olan C01 Plus modelinin sunduğu bu özelliklerin, fiyatının da ötesinde olduğunu söylemek mümkündür. Fiyat denildiğinde Nokia C01 Plus, 1 GB RAM ve 16 GB depolama alanıyla 75 euro’luk (vergisiz yaklaşık 790 TL) bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.


Nokia uygun fiyatlı bir çok telefon tanıttı!Nokia uygun fiyatlı bir çok telefon tanıttı!
Nokia'da kutulardan şarj aletlerini çıkarıyorNokia'da kutulardan şarj aletlerini çıkarıyor
Android 11 alacak Nokia telefonlar açıklandıAndroid 11 alacak Nokia telefonlar açıklandı

PAYLAŞ